Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Sing Street


En pojke som växer upp i Dublin under 1980-talet flyr från familjen och den nya tuffa skolan genom att starta ett band för att vinna en vacker och mystisk flickas hjärta.


Originaltitel Sing Street
Regissör John Carney
Manus John Carney
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Ferdia Walsh-Peelo, Lucy Boynton, Jack Reynor, Mark McKenna, Ben Carolan, Percy Chamburuka, Conor Hamilton, Karl Rice, Ian Kenny, Don Wycherley, Aidan Gillen, Maria Doyle Kennedy, Kelly Thornton, Marcella Plunkett, Lydia McGuinness, Des Keogh
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 372
Filmnummer 120065

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-12-22
Fantastisk musik speciellt "UP" den lyssnar man gärna på om och om igen, men själva handlingen är en rätt vanlig feel good smörja som det redan finns 1000 - tals liknande av vi redan sätt innan.
Sheepy
2022-08-13
Charmig film med ett soundtrack som är mycket medryckande. Det är precis tillräckligt emotionellt för att man ska bry sig och när eftertexterna rullar lämnas man med en härlig feel-good känsla.
KyLLo
2022-07-13
Okej produktion men känns gjord för tondöva småpojkar. Genomklyschig, grabbig, och som musikalisk kan man inte undgå att sångaren sjunger falskt.
finkan
2020-08-22
Ljuva 80-tal, gillar det mesta med denna film
RustyFilm
2019-10-26
Mycket feelgood och många roliga akter spelas upp i John Carneys förutsägbara men varmt charmerande film med en humor av typ som passar oss perfekt. Det handlar om en kreativt och fantasifull 15-årig kille, Conor (Ferdia Walsh-Peelo) som helt från scratch startar bandet SingStreet. För det mesta är han i detta effektivt påhejad av storebror Brendan (Jack Reynor). Miljön är Dublin, Irland (80-tal). Mycket sköna ljud från bandet och soundtracket i helhet är mycket bra.
Barneyk
2017-09-30
Jag måste uppdatera min kommentar lite och säga att alla dom brister jag kände mig kritisk till är som bortblåsta ur mitt minne. Istället är det alla filmens styrkor som ligger kvar i mitt minne.
supermancover
2017-09-30
Tycker den till och med är nära en femma, så amazed blev jag. Otrolig musik och charmiga skådespelare. Hittar i princip inga fel.
Barneyk
2017-05-04
Det finns massor här jag skulle kunna vara kritisk mot och om jag skulle börja tänka kritiskt skulle fyran knappast få vara kvar. Men just nu när filmen precis är slut så vill jag inte det. Den har sina styrkor och dom är väldigt fina. Jag saknar dock mest att få se mer av övriga karaktärer. Men otroligt fin och charmig och svängig och dansscenen!
Willeplum
2017-04-21
Var påväg mot ett gott betyg efter första halvan men sista 45 var ett totalt haveri. Feel-good-ivrig så att jag inte klarade att titta på skärmen längre. Uselt!
mammene
2017-04-08
Till en början kändes den inte så engagerande, men musiken och tiden gjorde att den blev underhållande. Filmen svepte över och gick aldrig på djupet fast den hade kunnat det, var väl inte meningen heller antagligen, en trivsam film blev det.
Visa äldre kommentarer »