3.6

Sinners

Två tvillingbröder återvänder till sin hemstad för att börja sina liv på nytt, men stöter de på en ond närvaro som väntat på att välkomna dem tillbaka.

fisk0
2025-05-20
Spretig vampyrfilm med intressanta idéer men halvdant utförande. Frikyrkovampyrer var ett ovanligt grepp och filmen snuddar vid ett dussin intressanta ämnen som den sedan inte gör något av. Det är påtvingad religion, slaveri, KKK, rituell musik, evigt liv och tidlöshet ... men allt får ett par repliker för att lämnas för nästa grej, sedan en halvhjärtad epilog som banar vägen för uppföljare men inte ger någon vidare avslutning på den här historien, där allt känts konsekvenslöst om inte rentavmeningslöst. Över lag bra musik, ljudläggning och hyfsade effekter. Ganska ljummen trea.
TipsarN
2025-05-08
Inte värd hypen den fått. Starkt och välgjort vad gäller musiken och framförallt delen när alla är i extas, men hade önskat att man gick mer åt mystisismen och skräckhållet. Nu känns det mest som det finns med där som en ursäkt för att resten av filmen ska kunna utspela sig. Filmen är annorlunda men inte på ett bra sätt. Känns överflödigt att blanda in slaverigrejen i ploten och bara märkligt att den överlevande brodern ska avsluta en natt av vampyrdödande med att meja ner ett gäng vita gubbar, det känns lite meningslöst i kontrast till det de precis gått igenom. Musiken och skådespeleriet är dock stundtals fenomenalt och därför blir det ändå en stabil 3a.
fridenpaden
2025-05-03
För lång..
Zok
2025-05-03
Långtråkig och seg film. Speltiden blir ett problem. Möjligtvis en lite bättre andra halva, men inte tillräckligt för att lyfta. Jag blev faktiskt rätt så uttråkad.
HerrNenne
2025-05-01
Inget vidare.
PeterTheW
2025-04-30
Måhända en aning i längsta laget utan att någonsin blir ointressant, men jäklar så snygg och vilken dialog och vilken musik och viket skådespeleri. Sista halvtimmen fenomenal.
malin93
2025-04-26