Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Sista brevet från din älskade


Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter att en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kärleksaffär med utrikeskorrespondenten Anthony O’Hare och leder till att hon till slut upptäcker sitt sanna jag. Jennifers historia flätas samman med Ellies, en journalist i nutida London. Ellie fängslas av de upphittade kärleksbreven från en svunnen tid och hennes försök att pussla ihop breven, med hjälp av arkivarien Rory, tar henne på en resa som väver samman de båda kvinnornas liv för alltid. Filmen är baserad på Jojo Moyes succéroman med samma namn.


Originaltitel The Last Letter from Your Lover
Regissör Augustine Frizzell
Manus Nick Payne, Esta Spalding
Genre Drama, Romantik, 2020-talet
Skådespelare Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn, Callum Turner, Emma Appleton, Ben Cross, Ncuti Gatwa, Vilhelm Blomgren, Diana Kent
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 140489

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


piotr
2021-09-29
Omgivningen är där, men ingen i rollerna är tillräckligt bra skâdespelare för att fâ det att funka. Blir inte övertygad av nâgon. Blir en förutsägbar smörja. Undvik.
sven_usling
2021-08-24
Söt men också väldigt deprimerande film.