Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Six: The Mark Unleashed


I ett samhälle där alla måste implantera ett microchip sätts alla som vägrar i fängelse och avrättas, däribland kristna som anser att ledaren är antikrist. Några personer vill ta sig från fängelset.


Originaltitel Six: The Mark Unleashed
Regissör Kevin Downes
Manus Kevin Downes, Chipper Lowell, David A R White
Genre 2000-tal, Action, Drama, Familjefilm, Thriller
Skådespelare David A R White, Stephen Baldwin, Jeffrey Dean Morgan, Troy Winbush, Amy Moon, Brad Heller, Eric Roberts, Kevin Downes, Lee Sung-hi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 28
Filmnummer 23847

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


groove
2007-09-30
tanken var kanske bra men slutresultatet kunde ju inte ha blivit mycket sämre....
WederLight
2007-07-08
Det Sigge sa.
PeterPlysch
2007-04-21
Fullständigt obegriplig film. Ska budskapet vara kristet? När det är de som varken tror på Jesus eller Ledaren som framstår som de enda vettiga? T o m de implanterade ger ju intryck av att vara vettigare än de svamlande kristna i filmen. Inte ett uns av spänning. Denna film är verkligen ett all-time-low, sämst på länge. Bakläxa - gör om, gör rätt!
Sigge_Siege
2005-12-30
Wikor, jag hade hållit med dig till fullo, om det inte vore för chansen att det här med Gud och hela paketet kan visa sig vara sant i framtiden. Du verkar fullständigt ha uteslutit möjligheten att Gud faktiskt kan finnas. Filmen var dock lite att klaga på, dåliga effekter, halvkasst skådespeleri, och våldscensuren sabbade ju en hel del må man säga. Men hur som helst så hade den iallafall i min mening bra budskap och en tanke som kan väcka lite funderingar hos många som är filosofiskt laggda.
Wikor
2005-06-06
Religiös fanatisk smörja! Farlig film som försöker få sina tittare att ge upp sina liv och börja tjäna gud innan de hamnar i helvetet. Patetiskt, men samtidigt vet man att i USA tror man på möget till den grad att det kan bidra till fanatism och förföljelse för dem som inte tror på samma sak. Håller dock med, tror det är David White, som säger att Antikrist och de som följer gud är två sidor av samma mynt. Man är lika hjärndöd om man väljer att följa Djävulen som Gud... man blir en slav i båda fallen...
W.Andersson
2005-05-24
Väldigt seg. Känns som ett pilotavsnitt till en TV3-serie...
skatedawe
2005-03-30
Bra budskap. För mkt konversationer + lite seg. Annars helt okey.