Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Skräcken har 1000 ögon


Prästen Sven och hans gravida fru Anna bor i en prästgård på landet. Annas väninna Hedvig kommer på besök. Men Hedvig har ont i sinnet och orsakar spökerier och mystiska dödsfall. Denna djävulens prästinna ställer till med orgie med Anna och Sven innan prästgården brinner ner och hon med den.


Originaltitel Skräcken har 1000 ögon
Alternativ titel Fear Has 1000 Eyes, Sensuous Sorceress
Regissör Torgny Wickman
Manus Inge Ivarson, Torgny Wickman
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Hans Wahlgren, Gösta Prüzelius, Barbro Hiort af Ornäs, Anita Sanders, Solveig Andersson, Bertil Norström, Willy Peters, Suzanne Hovinder, Karin Miller, Maud Hyttenberg, Per-Axel Arosenius, Ulla Hedenberg, Mona Månsson Ivarson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 121
Filmnummer 4047

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av Stygga-Vargen
Nu har jag hunnit se så många skräckfilmer att jag tappade räkningen för länge sen och jag tittar främst på utländska skräckisar - detta främst på grund av att vi svenskar i princip aldrig...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-07-15
Bortsett från ett par lösa trådar och det faktum att slutet är lite flummigt så tycker jag att det här är en av de bättre svenska skräckisarna som gjorts. Något mästerverk är det ju inte men den är klart sevärd. Skådespelarna gör bra ifrån sig och filmen är både underhållande och lite spännande. Svag 4:a.
stgurgel
2016-10-28
Jösses vilken röra. Känns som det filmats utan regissör och sen har någon hittat filmrullarna på vinden och försökt räkna ut hur de borde klippas ihop
Greigh
2014-01-15
En svensk, sleazig skräckfilmsklassiker med vackra damer, klassiskt skådespel och satanisk lebbsex. Vilka heta giallo-vibbar som osar i denna graciösa film egentligen. Filmmusiken giver mig också gåshud i vanlig ordning.
Korben_Dallas
2013-10-18
Voodoomagi, svensk vintermiljö, skumma klipp, en charmig Solveig Andersson och lite myspys dialog räcker till 4:a stadiga snapsar.
dudson
2013-04-19
Mycket suspekt&obskyr svensk film från 70talet då allt tydligen kunnde hända på film" men denna filmen gav inte mycket/ bara svaga kvinnor och tafflig dialog&inget våld.fyyyy
Gordyal
2012-12-19
Ganska beige och väldigt stämningslös pysmysrysare med viss 70-talscharm och en hel del naket. (5-/15)
Dele
2012-06-19
Sunkig och spekulativ rysare som irrar omkring bland kvinnobröst, voodoobröd och mystiska lysande händer. Någon tillstymmelse till syfte eller mål syns inte till.
TantEva
2010-09-25
En film där man tvekar mellan en etta och en femma :)
Illacia
2010-01-02
"Denna djävulens prästinna ställer till med orgie med Anna och Sven innan prästgården brinner ner och hon med den". Ehm? Spoileralert! Haha! Den här filmen är jättekul, verkligen! Handen vid husväggen var den roligaste scenen! Skrattade gott. Inte så mycket naket som jag trodde dock. Orgie? Ok...? Inte direkt... Rolig är den, som sagt, men den får inte bättre än ett i betyg för det. Någon måtta får det vara! Haha!
DanielMott
2008-09-06
Osar 70-tal som bara den. Riktigt sleazy.
Visa äldre kommentarer »