Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Slagskämpen


Vetenskapsmannen Paul Mandell har uppfunnit ett revolutionerande laservapen som kan avslöja ubåtar djupt under havsytan. Men natten efter att prototypen demonstrerats för svensk militär blir den stulen. SÄPO-chefen Stig Larsson och CIA-agenten Miller upptäcker snart att det handlar om ett insiderjobb. Men varför? Marinsoldaten Thomas Kallin utses att spionera på Mandell under täckmanteln av hans nye chaufför. Men Kallin är ett osäkert kort. Han har just kickats från kustjägarna på grund av att han alltid löser konflikter med våld. Mycket våld! Han är en osäkrad bomb på väg att explodera när Stockholm plötsligt förvandlas till skådeplatsen för ett storpolitiskt nervkrig.


Originaltitel Slagskämpen
Alternativ titel The Inside Man
Regissör Tom Clegg
Manus Alan Plater
Genre Action, Thriller, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Dennis Hopper, Gösta Ekman, Hardy Krüger, Lena Endre, Kåre Mölder, David Wilson (I), Celia Gregory, Per Mattsson, Torsten Wahlund, János Herskó, Leif Ahrle, Lill Lindfors, Charlie Elvegård, Jan Hermfelt, Carl-Ivar Nilsson, Wallis Grahn, Sven Melander
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 96
Filmnummer 26327

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2013-12-30
Varför i helsike pratar svenskarna engelska med varandra då de är i Sverige och man hör svenska i deras omgivning? Dennis Hopper på dekis gör tafflig spionrulle i Sverige och stundtals ligger det en Mats-Helgekänsla över produktionen. Trodde den skulle vara sämre.
Raimo_1985
2012-07-24
Varken speciellt bra skådespeleri eller så bra utfört men underhållningsfaktorn är oerhört hög! En film att minnas. Obetalbart att höra Gösta Ekman vräsa "Get in the bloody car!!" Eller Sven Melander som butiksbiträde på Systembolaget. Det här är helt enkelt så bisarrt konstigt att det är bra.
Fermis
2010-04-26
vad tänkte de på här?
FabianBom
2009-04-20
småspännande svensk spionfilm
Crust-philip
2008-01-30
Ingen höjdare, denna klarar man sig utan :P
Maxter
2008-01-29
Det känndes ändå roligt att se dialog mellan Dennis Hopper och Gösta Ekman. En urusel film dock
Slaskhinken
2007-07-19
Det är mer spänning att läsa filminfot här till vänster än att se själva filmen. Denna filmen är tillsammans med Atomic Dog det sämsta jag sett.
MaraJade
2007-03-28
Ett av de sämsta köp av dvd jag gjort, Tack och lov så lade jag inte ut så mycket pengar på den då jag inte ens orkade med att se klart den.
jonbo
2006-10-23
Kanske upplevs maffigt att Dennis Hopper och Gösta Ekman är i samma film - men det blir bara skrattretande. Favoriten är ju trots allt den svenska dataexperten "Steve".
AndyK
2006-09-03
Nej, Nej, Nej. Denna är inte bra. Jag somnade nästa fyra gånger och klockan var ju bara 7 på kvällen när jag såg den. Usch så tråkig film.
Visa äldre kommentarer »