Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Sleeping Dogs Lie


Vid ett eller annat tillfälle har vi väl alla gjort något som vi inte är vidare stolta över. Det har i alla fall Amy. En gång när hon hade riktigt tråkigt roade hon sig på ett högst otillbörligt sätt med sin hund. Nu har Amy träffat en riktigt gullig kille och de går i giftastankar. Det är då han föreslår följande: om de nu ska dela resten av livet så borde de också dela sina hemligheter. Varpå Amy hamnar i knipa. Ljuga för fästmannen innan bröllopet? Rakryggat säga sanningen? Amy genomgår en inre kris apropå det där skämmiga hon gjort.


Originaltitel Stay
Regissör Bobcat Goldthwait
Manus Bobcat Goldthwait
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Melinda Page Hamilton, Bryce Johnson, Colby French, Jack Plotnick, Brian Posehn, Morgan Murphy, Geoff Pierson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 118
Filmnummer 49798

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MaxMackan
2013-05-31
Såg God Bless America tidigare och var så imponerad att jag ville se mer av Bobcat. Den filmen hade en konsekvent ton som den här filmen hade mått bra av. Det är svårt att veta om det ska vara roligt eller dramatiskt. Det blir liksom aldrig tillräckligt skruvat roligt för att vara svart komedi på riktigt och de dramatiska scenerna är för ärligt spelade på nåt sätt. Misslyckas med nästan allt den företar sig i fråga om budskap och verkar inte riktigt veta vad den vill säga. Och jag tycker premissen är rätt skev och märkligt gjord. Tycker inte omvärldens reaktioner matchar händelsen. Jag tycker inte det är en så stor grej, som de ger sken av att det är. Borde tagit ut svängarna lite mer.
lottes
2012-10-14
Samma man, manusförfattaren och regissören. ser jag nu.
lottes
2012-10-14
Inte konstigt att det är svårt att bestämma sig för vad man tycker om denna - den är nämligen ganska skum. Amy har gjort något riktigt motbjudande en gång. Så långt är det lysande, originellt, engagerande. Och det sätter igång processer hos hennes familj och fästman när det avslöjas. Så långt är jag också med. Men där är något riktigt skumt - varför tror jag inte för en sekund att hon verkligen har gjort det? Kan det vara för att det finns inte någon som helst trovärdighet i skildringen av den biten? Kom igen, om hon åtminstone hade varit full, påtänd, kåt och/eller trött på att hunden juckar 24/7. Men nej, hon bara tittar på sin skrevande hunds håriga snopp och får för sig att den är - attraktiv? Här fegar manusförfattaren eller regissören ur, och det sänker filmens lysande koncept. Tyvärr. Diskussionen är ju verkligen värd att ta - varför får snygga tjejer inte göra motbjudande saker på riktigt? Filmen låtsas ha ett budskap, men predikar i själva verket motsatsen. Som homosexualiteten i den amerikanska militären. Don't ask, don't tell.
RunRiot
2012-07-26
Rätt okej trots den amatörmässiga klippningen. Älskar awkward-scenen när de hämtar soffan. Klockrent gjort!
yrkeschaufföre
2011-06-15
Jag har varit kluven till den här men nu är jag övervägande positiv, handlingen är lite obehaglig. Jag känner med den stackars tjejen. Men det vänder och målet är resan värd.
cinneman
2010-10-04
Att få denna film att bli en romantisk komedi trots dess handling är ett konststycke. 3 1/2 i betyg
TantEva
2010-03-14
Så sjuk så den blev bra - totalt oväntad och riktigt rolig periodvis.
emeliee
2008-05-09
Finns det inget minuspoäng i poängskalan här? Det skulle jag valt i så fall... Sjukaste filmen efter "Freddy Got Fingerd". Nej, ingen hit alls. Speciellt inte om man ska mysa lite med pojkvännen i tvsoffan med en film och så tittar man på den här.. Jösses.
vickiwo
2008-05-03
Haha, den är sjuk. Har nog aldrig skrattat så högt av panik åt någon film förut!
Ezee
2008-02-11
jag blev uttråkad och tyckte allt bara var pinsamt..
Visa äldre kommentarer »