Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Sleeping with Other People


Jake och Lainey förlorade impulsivt sina oskulder till varandra på college. När deras vägar åter korsas tolv år senare i New York City, inser de att de båda besitter en oförmåga att vara trogen till sin partner. I deras gemensamma problem formas en platonisk vänskap i syfte att hjälpa varandra i deras jakt på mer hälsosamma romantiska förhållanden.


Originaltitel Sleeping with Other People
Regissör Leslye Headland
Manus Leslye Headland
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Alison Brie, Jason Sudeikis, Amanda Peet, Adam Scott, Jason Mantzoukas, Andrea Savage, Adam Brody, Natasha Lyonne, Marc Blucas, Katherine Waterston, Margarita Levieva, Anna Margaret Hollyman, Skylar Gaertner, Jordan Carlos, Margaret Odette, Remy Nozik
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 287
Filmnummer 114592

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Paramis
2019-02-14
En modern "När Harry mötte Sally" men ganska platt och typiskt genomförd.
Litsne
2018-12-25
En RomCom utan överraskningar.
HerrNenne
2018-12-22
Precis vad jag vill ha ur en sån här film. Gillar karaktärerna. Går en extra runda i slutet dock som praktiskt taget stökar ner filmen igen, och det gör att jag inte är lika övertygad om att ge den den här svagaste fyran längre.
yrkeschaufföre
2017-10-01
Det känns som om Sudeikis måste skrika obsceniteter nuförtiden men om man bortser från det så är den helt okej.
deswhip
2017-10-01
Mysigt och trevligt, men sätter inget avtryck. 2+
Bomkia
2016-10-01
Nej, detta är inte ett mästerverk, men gillade verkligen Brie och Sudeikis i huvudrollerna och filmen känns bara mysig. En bagatell, men en väldigt underhållande sådan. 4-
supermancover
2016-06-27
Bitvis jättesöt, bitvis lite medioker. Kommer liksom inte komma ihåg att jag sett den här filmen om tio år, men fortfarande en mysig och bra film. Svag trea.
Julius
2015-12-31
Missvisande titel (igen) för något som är en ordinarie kärleksfilm.
DIProgan
2015-12-20
Innehåller den vackraste kärleksförklaring jag sett. Det här är precis up my alley med en dialog som talar mängder om personlighetstypen de avbildar. Årets bästa film.
ulpe01
2015-12-19
Ännu en film som kanske egentligen borde få en tvåa i betyg, men Sudeikis och Brie är tillräckligt för att jag ska mjukna lite. Kul att se Mantzoukas som jag lyssnar på regelbundet i en av mina favoritpoddar (How did this get made).
Visa äldre kommentarer »