1.6

Slender Man

Filmen berättar historien om den långa, magra figuren med onaturligt långa armar och ett formlöst, vitt ansikte - som är ansvarig för att ha hemsökt och legat bakom försvinnanden av oräkneliga barn och tonåringar.

Skapad 2019-11-27 av Stygga-Vargen
Historien om Slender Man tar sin början i juni år 2009, då Victor Surge (eller Eric Knudsen som han egentligen heter) postade en manipulerad bild på somethingawful.com. Bilden föreställer en fig...   Läs mer »

päronanton
2023-12-26
Gillade den, obehaglig och skrämmande!
silvertrain
2020-11-17
Tycker mycket om denna rysare! Både läskig och intressant! Gillar att de har gjort en film om Slender man!
2020-08-05
Jag förstår mig inte alls på den här filmen. Vad är poängen med den?
ArvidBååth
2020-07-08
Bra ungdomsspänning. Därav det höga betyget. Såg den med min son, 12 år. Intressant med spänning som delvis byggs upp med chatar och datorer a la 2010-tal.
Suzolid
2020-06-26
Fanns absolut potential men de som skapade filmen hade inget intresse av att ta tillvara på den.
Visse93
2020-06-24
Den var verken spännande eller ryslig.
Hanness
2020-06-21
Hur tänkte de?
Julius
2020-06-18
Inte insatt i "legenden" men tycker nog den fått oförtjänt dålig kritik. Finns definitivt sämre skräckfilmer. Dessutom lite "fräscht" med uteslutande kvinnliga i huvudrollerna.
Samtalsmanicken
2020-03-29
Hur man snabbt och enkelt bryter sönder en modern creepy pasta på bara några sekunder. Orkade inte ens titta klart på filmen.
2019-04-09
Myten om Slenderman är lite intressant om man nu orkar engagera sig i den. Den här filmen däremot... är inte intressant, spännande, ryslig eller ens värd att slötitta på.