Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Slumpens hjälte


En medelålders man, med stora personliga problem, räddar 54 människor ur ett kraschat flygplan. Han vill dock inte ha någon massmedial uppmärksamhet riktad mot sig. Istället utger sig en godhjärtad luffare för att vara hjälten.


Originaltitel Hero
Alternativ titel Accidental Hero
Regissör Stephen Frears
Manus David Webb Peoples, Laura Ziskin, Alvin Sargent
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Andy Garcia, Dustin Hoffman, Geena Davis, Joan Cusack, Kevin J O'Connor, Maury Chaykin, Stephen Tobolowsky, Tom Arnold, Richard Riehle, Edward Herrmann, Chevy Chase, Christian Clemenson, Warren Berlinger, Cady Huffman, Susie Cusack, Daniel Baldwin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1919
Filmnummer 343

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2014-12-14
En hel del bra skådisar är med i denna film men den lyckas inte fånga mig riktigt. Den har sina moment av underhållning och även några sköna och rappa slag mot TV-mediet i allmänhet. Dustin Hoffman är en favorit hos mig men detta kan inte räknas till hans bästa insatser trots att han är helt OK. 3-
Bumbi78
2014-07-27
De verkar inte riktigt bestämt sig om det ska vara en helamerikansk hjältesaga eller en satir över medias framställande av detsamma. Trots detta är det en bra dramakomedi med en som vanligt fenomenal hoffman och kanske några övertydliga budskap.
Dele
2014-03-05
Patriotisk och överdramatiserad hjältepropaganda som i ett utifrånperspektiv snarare förefaller vara ironisk än menad på allvar. Tröttsamt är det i alla fall. En liten mängd vett finns ändå att finna i smeten, och det näst lägsta betyget är räddat.
Gröne_Orm
2012-09-22
Hoffman är ruskigt bra, men resten var mja.
Xenox
2012-06-26
Lite rolig komedi om vardagshjältar.
ziferN
2010-10-12
Väldigt många år sedan jag såg denna på tv men jag kommer ihåg att jag tyckte denna var väldigt underhållande och bra.
Djason
2010-03-27
Hoffman är det som ger den här filmen en 3:a i betyg. Gillar proffset på läppläsning, han är inte så där nära på att tyda vad dom pratar om.
fiskas
2009-08-21
ganska misslyckad film. Ganska schyst grundidé som följdes upp av vad jag tyckte var ett riktigt taskigt manus. Allmänt töntig tyckte jag. Förtjänar ändå en tvåa eftersom Hoffman i några få tillfällen ger färg till filmen.
finkan
2008-05-17
längesedan jag såg den... Både Hoffman och Garcia var jättebra
SaddleCreek
2008-05-12
Väldigt mysig film med lite brister i manus. Inte alls så amerikanskt sliskig som man väntade sig.
Visa äldre kommentarer »