2.5
2.5
Small Crimes
Efter sex år i fängelse försöker en före detta polis bygga upp livet igen i sin hemstad, men det förflutna kommer ikapp honom.

Originaltitel | Small Crimes |
Regissör | E L Katz |
Manus | E L Katz, Macon Blair |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Nikolaj Coster-Waldau, Robert Forster, Jacki Weaver, Molly Parker, Gary Cole, Macon Blair, Michael Kinney, Daniela Sandiford, Shawn Lawrence, Pat Healy, Eddie Holland, Jasson Finney, Anatoly Zinoviev, Larry Fessenden, Glen Bowser, Tara Yelland |
hade svårt att hänga med i vad som hände. huvudrollen betedde sig inte som en en ex-cop utan som en narkoman och småtjuv. mycket märkligt allting
Bra karaktär men inte så mycket mer.
Jaime Lannister och chefen från Office Space slår sina douchebagiga påsar ihop och ska rädda dagen. Kul med en film som inte ens har en anti-hjälte i huvudrollen, NCW är verkligen ett riktigt praktarsle rakt igenom och även om det gör honom ganska svår att hålla på (hans enda försonande egenskap är väl egentligen att han är Jaime Lannister) så är det ändå spännande att följa hans resa och se hans historia rulla upp. Filmen känns genomtänkt och även om det kommer att riktas kritik mot det icke-traditionella upplägget så tycker jag ändå att den var klart sevärd på sitt eget lilla skruvade vis. Det får bli en 3a även om den inte är jättestark.
Bra film om en oduglig loser som förstör allt i sin väg. Mycket välspelat.