Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Smallfoot


En ung Yeti vänder upp och ner på legenden om Bigfoot när han upptäcker en helt ny varelse som ingen trodde existerade... en människa.


Originaltitel Smallfoot
Regissör Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Manus Clare Sera, Karey Kirkpatrick
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Channing Tatum (röst), James Corden (röst), Zendaya (röst), Common (röst), LeBron James (röst), Gina Rodriguez (röst), Danny DeVito (röst), Yara Shahidi (röst), Jimmy Tatro (röst), Ely Henry (röst), Patricia Heaton (röst), Justin Roiland (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 168
Filmnummer 130748

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


vonadel
2020-09-11
Ganska trevlig familjefilm. Kanske lite mer fokuserad mot de små än vad jag hoppats på. Gillade musiken mycket dock. 6/10
kokosbollen
2019-12-06
Lite rödvin en fredag kväll i soffan är detta en perfekt film. Mysig, skratt och lycka! En måbra film!
myslas
2019-08-04
Ganska fånig och låtmaterialet håller inte någon högre klass men stundvis ändå rätt rolig. Stark tvåa.
Brouhaha
2019-08-02
Väldigt tråkig och genomgående ganska lågbudget animering. Och vad är det för röstskådespelare? Zendaya? Common? LeBron? Klart det inte blir särskilt bra om man inte kostar på några riktiga röstskådespelare. Gör som Disney nästa gång, anställ Dwayne Johnson. Den enda kändisen är Channing Tatum, en skådespelare känd exklusivt för sitt utseende, något som han inte har mycket nytta av i den här filmen. :/
Sir_Lord
2019-03-16
Mycket slapstickhumor att alla faller och slår sig. Man skrattar till några gånger. Men inte en av de alla animerade filmer som kommer att fasta i minnet någon längre stund
hakuna
2019-01-18
Älskar tecknat och ännu mer musik i tecknat men det är långt ifrån Disneys standard och även om jag gillar försöket faller det platt.
Julius
2018-11-29
Vänder sig ju självklart till yngre publik, men jag flabbade till några gånger och även om den är extremt förutsägbar är den underhållande.
Rockylin
2018-10-24
Såg den tyvärr dubbad till svenska, och det var ingen höjdare, men av vad jag hört av soundtracket är den säkerligen trevligare på orginalspråk. Blir annars mest en flamsig film som -försöker- rikta sig till en yngre publik. Knappt sevärd.