Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

S*M*A*S*H


Einar Berg är Sveriges genom tiderna bäste tennisspelare. 15 år efter att han avslutat sin proffskarriär gör han comeback pga ekonomiska problem. Tillsammans med Alex, Sigge och Theo reser han runt i världen och spelar tennis.


Originaltitel S*M*A*S*H
Alternativ titel SMASH
Regissör Måns Herngren, Hannes Holm
Manus Måns Herngren, Hannes Holm
Genre Komedi, Mini-serie, 90-tal
Skådespelare Måns Herngren, Svante Grundberg, Peter Wahlbeck, Felix Herngren, Sten Ljunggren, Tomas Norström, Inga-Lill Andersson, Tintin Anderzon, Cia Berg, Lena-Pia Bernhardsson, Carl Billquist, Anna-Lena Bergelin, Reine Brynolfsson, Per Eggers, Tomas di Leva
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 393
Filmnummer 62184

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2016-02-21
Det här var ju världens bästa och roligaste TV-serie när den kom men tiden har väl inte varit alldeles snäll med den. Annars är den mest hysterisk, både på ett positivt och negativt plan. Det var roligt att se om den.
Krille80
2015-02-18
När denna serien först visades på TV så var jag en liten kille och jag älskade detta. Idag när man ser detta så kommer det med massor av nostalgi men är samtidigt detta inte lika lätt att till mig. Det finns dock stunder då jag stortrivs och skrattar gott.
jaKKrabbiTsLim
2014-02-07
Mest för nostalgin.
Barneyk
2012-11-23
Jag såg den när jag var 8-10 år, gillade det som fan då!
Mikka
2012-05-29
Hemskt barnslig och låg humor, men den har sina stunder ändå. Svag tvåa.
Tenchi
2011-12-09
Nej, denna var inget för mig. Kanske måste man gilla tennis?
Goham
2010-09-16
Oerhörd nostalgi!
Läskientekopp
2010-03-27
Inte rolig någonstans, till och med sämre än Mr Bean-humorn. Framför allt dåligt skådespeleri, Di leva som arg italiensk hotellstädare säger väl det mesta. Det var däremot roligt att få se Eva Remaeus igen, dock i två olika roller vilket var lite konstigt, först med en palestina-insamlar-bössa på stan och i slutet som programledare i ett Tv-program.
haraldoslav
2010-03-18
En ikon inom svensk komedi/tv-serie. Riktigt rolig om än väldigt låg humor på sina ställen. Obetalbart att se de blivande storkomikerna i tidig ålder.
Krusty
2010-02-24
Hade diffusa minnen från min ungdom om att denna serie var mycket bra. Såg om den nyligen och tycker att den har åldrats med värdighet. Den var fortfarande mycket underhållande i mina vuxna ögon.
Visa äldre kommentarer »