Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Smile


Efter att ha bevittnat en bisarr, traumatisk incident som involverar en patient så börjar Dr Rose Cotter uppleva skrämmande händelser som hon inte kan förklara. Hon blir tvungen att konfrontera sitt förflutna för att försöka överleva och undkomma sin nya fasanfulla verklighet.


Originaltitel Smile
Regissör Parker Finn
Manus Parker Finn
Genre Skräck
Skådespelare Sosie Bacon, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Robin Weigert, Jessie T Usher, Kal Penn, Judy Reyes, Kevin Keppy, Rob Morgan, Gillian Zinser, Marti Matulis, Dora Kiss, Sara Kapner, Matthew Lamb, Vanessa Cozart, Jack Sochet, Nick Arapoglou
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 226
Filmnummer 143243

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Inian
2024-04-08
En helt ok skräckis som inte riktigt håller upp till vad reklamen verkade lova. Bitvis obehaglig men oftast rätt förutsägbar, trevligt att de manliga karaktärerna inte alla är totala klåpare vilket verkar vara standard i många filmer idag. Hyfsat realistiska reaktioner från folk omkring när huvudpersonen irrar om det övernaturliga. Påminner mycket om Fallen (Ondskans spår) från 1998 med Denzel Washington fast i mer förutsägbart utförande.
päronanton
2024-04-01
Välgjord skräckfilm! Den hade en del obehagliga scener som fick mig att isa av rädsla, vilket är ett gott tecken för en bra skräckfilm. Stark fyra helt klart!
Tatty
2024-03-22
Ganska spännande, lagom läskig men var faktiskt lite besviken iaf. Den kunde vara mer läskigare än så. Ville gärna se djupare än så men nada.
vonadel
2024-03-04
Tycker ändå den är ganska bra. Intressant story som man kan bygga vidare på. Vilket de ska också tydligen. Tyvärr är det sällan man lyckas med uppföljaren, men bara att hålla tummarna. Stark trea, men tyvärr når inte heller denna till nästa steg. Att det ska vara så svårt? Vill minnas att man slarvade bort slutet här också, som så ofta med skräckisar. 6/10.
BarryHero
2024-02-26
Rätt klyschig med bikaraktärer som inte tror på huvudkaraktären och billiga jumpscares men samtidigt så är den underhållande och ganska charmig. Gillar konceptet med de otäcka leendena.
Bumbi78
2023-06-18
Hypad skräckis som till viss del faktiskt levererar vad den lovar. Gott om obehagliga scener och produktionen känns genomtänkt. Som sig bör i modern skräck satsas det på ett slut med "extra allt", något som känns onödigt här. Men visst, den funkade.
Rune2000
2023-06-17
En korsning mellan The Ring, Slender Man, Don't Kill It och säkert en hel del andra skräckfilmer. Filmen har en del effektiva jump scare-scener men i det stora hela är den varken nyskapande eller speciell på något sätt. En lagom bra skräckfilm som inte sticker ut, men är stabil på det den vill åstadkomma.
Stygga-Vargen
2023-05-28
Filmen är absolut inte dålig. Den är både spännande, otäck och stundvis ganska obehaglig och Sosie Bacon är suverän i huvudrollen. Det som förstör är att filmen är ganska förutsägbar och dessutom hade den blivit mycket intressantare om den utforskat psykoser mer både från den sjukes perspektiv och från omvärldens. Filmen är klart sevärd i alla fall.
Djason
2023-03-19
Börjar bra och fångar en obehaglig känsla första delen av filmen. Håller tyvärr inte hela vägen trots en Sosie Bacons som gör ett gott jobb i huvudrollen.
Spook
2023-01-01
En lång och dålig film...
Visa äldre kommentarer »