Buddy 'Aces' Israel är en showartist i Las Vegas som på fritiden sysslar med kriminalitet och umgås med maffian. Då FBI lyckas övertala honom att vittna i en rättegång mot en av de stora maffia... Läs mer »
Fartfylld action i ett adrenalinpumpat tempo med en skön twist på slutet, visst låter det riktigt coolt och häftigt? Men håller det riktigt enda ut, och luktar det inte lite väl mycket plagiat ... Läs mer »
Betyget blir en 3:a men en mycket svag sådan, 2:an är verkligen nära men tack vare många bra skådisar i många små roller så lyckas denna film ändå hålla sig över ytan, snyggt filmad av Joe Carnahan helt klart men ack så dåligt skrivet manus av samma person, här känns det verkligen amatörmässigt och jag kan inte förstå hur han fick ihop budgeten till denna film och alla dessa skådisar av kvalité? Jag är förbryllad faktiskt, sen var detta kanske t.o.m genombrottet för många idag kända namn som man då inte tänkte på men idag känner igen väldigt väl. Filmen då, ja det är ett försök att vara lite Tarantino light ungefär, man ser direkt att inspirationen kommer därifrån och framförallt kan man väl hylla Jeremy Piven, Chris Pine och Jason Bateman som bäst medan Ben Affleck, Andy Garcia och Ray Liotta gör det dom ska, varken mer eller mindre men den jag blev mest besviken på är Ryan Reynolds som spelar över å det grövsta, så det blir nästan bara patetiskt, men det är som sagt i det stora hela en helt okej actionrulle och idén är god men utförandet med manuset är inte god, skulle ha varit en bättre manusförfattare och detta hade kunnat bli en klassiker men det duger i brist på annat, men mitt tips är att undvika film nummer 2 som kom ut några år senare, den är en riktigt hemsk b-film, så betyget stannar på en mycket svag 3:a i betyg
Denna film delar mig i två läger för dels är detta en riktigt cool, underhållande actionfilm i värsta musikvideostil med härliga skådisar men samtidigt så är det väldigt mycket yta med våld som gränsar till det makabra och där praktiskt varje karaktär är stulen från någon annan film. Det är dock filmens sista minut som avgör mitt betyg. 3+
Det känns inte som att skådisarna fått samma manus, det är som att titta på snuttar ur helt olika filmer. Ganska underhållande vid ett par tillfällen men inte minnesvärd alls.
Jättedålig filmtitel - trodde detta var en av all blackjack filmer som jag "förmodligen redan sett". Denna film skulle heta något intresseväckande unikt som tex revolver (nej vänta - redan tagen titel).
Men jäklars vilken film!! Gillar man inte detta så gillar man inte tarrantino - Eller så ogillar man det för att det är likt men inte tarrantino.. Ja jag vet inte - Enligt mig så är detta way bättre än en del av tarrantino. Cant wait to see this commercialfree with blueray and surround =)
Jag undrade långt in i filmen varför jag spelat in den men sen dök Alicia upp och jag fick svaret...men trots henne så var detta verkligen skit, jag satt bara å önskade att alla skulle dö hela tiden.
Efter omtitt höjer jag filmen till en 3:a. Man behöver nog se den mer än en gång för att greppa nyanserna och den röriga handlingen. Sen har jag börjat gilla de 3 galna bröderna, är det bra eller dåligt...? Skitsamma, men de ger definitivt galenskapen ett (tre..) ansikte!
Plus för de coola gangstertjejerna och allmänt vansinniga over-the-topkaraktärer. Den speedade lillkillen var riktigt obehaglig. Men en film som man klarar sig med att se en gång, repris känns inte nödvändigt. Jeremy Piven gör ett övertygande asshole som vanligt.
Filmen har alldeles för höga tankar om sig själv. Stor och kompetent rollista men vad hjälper det när manuset är en Rat race i gangster miljö. Jag fullkomligt hatar korta snabba MTV-klipp och skakiga handkameror. Det enda denna film ger mig är yrsel och huvudvärk!!
Kanske inte en fyra för alla, men jag gillar många små quirks i den och därmed är det en fyra för mig.
Vissa actionscener är okej, men allmänt är den bara förvirrad, svårt att förstå vad den vill egentligen.