Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Snabba cash - Livet deluxe


JW lever i landsflykt, fast besluten att få reda på vad som hänt med hans försvunna syster Camilla. Jorge ska göra en sista stöt men möter kvinnan från sitt förflutna, Nadja. Samtidigt infiltreras Stockholms serbiska maffia, med ledaren Radovan Krajnic, av polisaspirant Martin Hägerström. En serie händelser leder till inre strider i den serbiska maffian där Radovans dotter Natalie ofrivilligt dras in.

Baserad på romanen Livet deluxe av Jens Lapidus från år 2011.


Originaltitel Snabba cash - Livet deluxe
Alternativ titel Snabba cash III Livet deluxe
Regissör Jens Jonsson
Manus Jens Jonsson, Maria Karlsson
Genre Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Matias Varela, Joel Kinnaman, Martin Wallström, Malin Buska, Dejan Cukic, Madeleine Martin (II), Cedomir Djordjevic, Sasa Petrovic, Mats Andersson, Pablo Leiva Wenger, Hugo Ruiz, Maja Christenson, Hamdija Causevic, Igor Cantillana, Claudio Oyarzo, Kalled Mustonen, Victor Gadderus, Gerhard Hoberstorfer, David Andersson, Suzanna Santrac, Ida Idili Jonsson, Marko Ivkovich, Jerry Solfeldt, Zeljko Santrac, Lars Helander, Vuksan Rovcanin, Aliette Opheim, Ingegerd Sjöberg, Isabella Alveborg, Åsa-Lena Hjelm, Iwar Wiklander, Morad Baloo Khatchadorian
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1785
Filmnummer 105092

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rele
2021-01-10
En till misslyckad försök att göra en spännande film. Trots Joel Kinnaman och några andra duktiga skådespelare ger jag en tvåa.
Nalleman
2019-08-09
Kraftigt överreklamerad! Inget jag skulle se igen!
Rai
2018-07-22
Nä, filmen känns tung som den inte orka riktigt framåt, utan hasar sig fram. Det fattas känsla och själ i filmen...
ToddDowney
2018-01-20
Har nu sett alla 3 filmerna. Och alla håller en jämn linje.... av dålighet.. blir frustrerad utav dem...
supermancover
2017-07-15
Håller med många andra som kommenterat. Det blir alldeles för spretigt och någon borde sagt stopp innan de släppte detta för den var inte värd att göra.
widez
2017-02-02
Handlingen kring Jorge är bra. Resten inte så mycket.
RustyFilm
2016-12-08
Det här känns rörigare än de två tidigare delarna i trilogin. Men handlingen är lika ödesmättad och tät som i de två tidigare, kanske beroende på att Maria Karlsson varit med och gjort filmanus för alla tre filmerna. Det har ju varit olika regissörer för varje del, den här gången Jens Jonsson. Det är samma problem här som i 1an med ljudet, mumlig dialog dränks ofta av bakgrundsljud
wasteoftime
2016-11-25
Vilken fruktansvärd soppa. Jag tycker ärligt talat synd om alla inblandade som bara försöker göra sina jobb, alltså inte de som är kreativt ansvariga, de borde tvingas att byta jobb. Det är ett oorkestrerat kaos som bara skjuter åt alla håll och kanter, och har verkligen ingenting med "JW" att göra, förutom den väldigt frånvarande ramberättelsen. Istället försöker den berätta något annat. Och något annat. Och något annat. Och något annat. Utan att veta vad den vill berätta. Snacka om dynga. 25,0 på SH-skalan.
Krantzylvania
2016-11-13
Alldeles för spretig
JD
2016-03-29
Någon borde på ett tidigt stadium ha sagt stopp, det här funkar inte.
Visa äldre kommentarer »