Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1
av 5

Snow Shark: Ancient Snow Beast


En "snöhaj" dödar människor på torra land.


Originaltitel Snow Shark: Ancient Snow Beast
Regissör Sam Qualiana
Manus Sam Qualiana
Genre Skräck, 2010-tal
Skådespelare Sam Qualiana, Jackey Hall, Michael O'Hear, C J Qualiana, Kathy Murphy, Andrew Elias, Andy Taylor, Jason John Beebe, John Renna, Robert Bozek, Sherri Lyn Litz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 24
Filmnummer 103909

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


F-M-J
2014-01-02
Har en djup och smått oförklarlig tvångstanke om att få vantarna på så många som en lista här på filmtipset beskrev det såväl "sharksplotation" filmer som möjligt. Här har vi en ny att bocka av på listan och som vanligt kunna dela ut de låga betyget, 1. Inte sevärd, även om man söker efter lättköpta skratt på grund av en uselt filmisk insats.
schramm
2013-12-08
Så mötte hon så sin nemisis… En ensam haj i en ändlös ocean av den vitaste tomtegröt. Det är inte utan att man får julkänslor när man ser hajfenorna bryter grötytan. Det här är inte en film, det här är en nödvändighet för fortsatt existens. Det finns ett underliggande budskap, men det centrala i berättelsen är givetvis kampen för fortsatt överlevnad. I denna desperata kamp besparas inte ens st:Nicolai gröt-hajens vrede. Jag kan inte hjälpa det, men jag mår så bra när jag får se honom dö.