Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Snow White and the Huntsman


Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare utsänd för att döda henne.


Originaltitel Snow White and the Huntsman
Alternativ titel Snow White & the Huntsman
Regissör Rupert Sanders
Manus Hossein Amini, Evan Daugherty, Evan Spiliotopoulos
Genre Drama, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Sam Claflin, Sam Spruell, Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone, Nick Frost, Eddie Marsan, Toby Jones, Johnny Harris, Brian Gleeson, Vincent Regan, Noah Huntley, Liberty Ross, Lily Cole, Rachael Stirling
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4979
Filmnummer 95606

Recensioner

Skapad 2019-12-01 av rikirock
Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av AugustDellert
Snow White and the Huntsman är som titeln antyder en film om Snövit. Men det är inte samma saga som Disney berättade, utan något betydligt mörkare och mer komplext. Det hela börjar med en lång...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Mihon86
Twilight, Twilight on the wall, what is wrong with it all? Bröderna Grimms klassiska saga om Snövit får ett färskt äppelfrö grott i regi av nykomlingen Rupert Sanders. Snövit föds i ett bloms...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Jules4893
Historien om ”Snow White and the Huntsman” är ifrån början en väldigt kort novell. Historien i ”Snowwhite and the Huntman” är nytt påhittad men en massa referenser i. Handlingen är liksom L...   Läs mer »

Kommentarer


Supernaut
2020-07-27
Snygg kostym bitvis men där tar smickret slut. Tråkig och dum är nog bästa sättet att sammanfatta den, samt med en stark underton av unken kvinnosyn. Onda drottningen är en överdrivet stereotyp manshatare medans Snövit är en god kvinna. Tröttsamt.
Ranma
2019-03-28
Fina miljöer och så där, men väldigt tråkig. Den var intressantast precis i början.
Thesongunsung
2018-11-14
En (svag) trea tack vare fina miljöer, kostym och helt okej actionsekvenser. Annars finns det inte mycket att säga om den här filmen... Rätt så tråkigt och förutsägbart.
Rai
2018-02-27
Va? Är filmen redan slut? Råkade visst somna!!!
Tsurugi
2017-09-15
Bättre än vad jag hade väntat mig. Skakig kamera i actionsekvenser är något som alltid irriterar mig och det är tyvärr mycket av den varan i denna filmen. Inget mästerverk men heller inte dåligt, ganska sevärd.
widez
2017-04-09
Halvunderhållande remix av den ursprungliga sagan. Finns egentligen inget i filmen som går att peka på och säga att det är bra men det är inte heller katastrofalt dåligt så det blir en svag tvåa!
1idiotzebra
2017-02-02
Meh, har sina stunder men skådespelet är ytterst medelmåttigt.
supermancover
2016-09-28
Det bästa med filmen var att Florence + the machine körde outrot.
booby
2016-05-27
Ogillar Kristen Stewart skarpt.
origC-J
2016-03-20
Bättre än väntat, men inte mer än standard-fantasy, med standard-story. Men herrejäklar vilka skådisar dom fått till dvärgarna: Bob Hoskins, Ray Winstone, Eddie Marsan, Toby Jones, Ian McShane... Vilket slöseri.
Visa äldre kommentarer »