2.4
2.4
Snowbiz!
För snowboardåkarna Rick, Luke och deras kompisar handlar livet på Bull Mountains skidområde mest om att festa hårt, åka bräda och jaga kvinnor. Men när stadens grundare avlider, beslutar dennes son att sälja berget till en slemmig byggherre som vill göra om Bull Mountain till en glassig skidort för yuppies...
Originaltitel | Out Cold |
Regissör | Brendan Malloy, Emmett Malloy |
Manus | Jon Zack |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Lee Majors, Jason London, Victoria Silvstedt, Willie Garson, Zach Galifianakis, David Koechner, Flex Alexander, A J Cook, David Denman, Thomas Lennon, Caroline Dhavernas, Derek Hamilton, Lewis Arquette, Todd Richards, Brett Kelly (I), Rio Tahara, Lee R Mayes |
Funkar att se
Jag ska erkänna att den enda anledningen till att jag valde att se denna film var för att Victoria Silvstedt stod med i rollistan. Jag har inget större intresse i Snowboard eller eller historien som har gjorts film av tusentals gånger, denna enda skillnaden att man byter miljö. Visst fick jag ut lite glädje av Silvstedt men annars var det tunt.
Överraskande okej, men då hade man ju väntat sig en ganska usel film också... Största problemet är väl att det inte finns någon handling.
Förutsägbart, så förutsägbart att man lika bra kan snabbspola filmen utan att missa något. Rollfigurerna är så lätta att läsa av, skämten likaså, att det känns som jag har sett allt redan.
Såg den för några dagar sedan, och bara det att jag inte riktigt minns så mycket från filmen förutom "skidtävlingen", jacuzzin och Zach Galifianakis hjälper mig att sätta detta betyget. Den kändes lite för oseriös för att riktigt vara bra, lite för dåligt framställt.
Grym!
Mådde dåligt varenda gång Silvstedt syntes i bild.
det var en tid sedan jag såg den men jag minns att iaf för något år sedan så tyckte jag den var riktigt bra. :)
Tja varken eller, säger helt okej... alltså en 3:a.
kass