Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Snuten i Hollywood 2


Den hämningslöse Axel Foley har just lyckats nästla sig in i Detroits undre värld, när hans bäste vän i Beverly Hills poliskår utsätts för ett mordförsök. Foley tar vid där vännen slutade, och med sedvanlig brist på finkänslighet vänder han upp och ned på lyxkvarteren och dess ljusskygga invånare. Skurkarna sitter dock inte overksamma utan inväntar tillfället att mura igen den besökande polisen en gång för alla.


Originaltitel Beverly Hills Cop II
Regissör Tony Scott
Manus Larry Ferguson, Warren Skaaren
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, 80-tal
Skådespelare Eddie Murphy, Dean Stockwell, Judge Reinhold, Brigitte Nielsen, Jürgen Prochnow, John Ashton, Ronny Cox, Allen Garfield, Paul Reiser, Paul Guilfoyle, Gilbert R Hill, Alice Adair, Glenn Withrow, Gilbert Gottfried, Eugene Butler, Tom Bower, Robert Ridgely
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10482
Filmnummer 4135

Recensioner

Skapad 2019-11-19 av BobbyPeru
Axel Foley är tillbaka! Ja, nu är inte det så mycket att hurra för inte. Snuten i Hollywood blev Eddie Murphy's riktiga genombrott sedan Walter Hill's 48 Timmar. Hans rappa käft och filmens origi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-18 av
Eddie Murphy är tillbaka i rollen som den mycket komiske och egna Detroit-polisen Axel Foley. Regisserad av Tony Scott som senare gjort \"Spy Game (2001)\", \"Man on Fire (2004)\" och \"Domino (2005)...   Läs mer »

Kommentarer


Ful_fisk
2020-08-12
Ganska standard-action till uppföljare, men överlag helt okej med lagom rolig humor, glassigt foto, tidstypiskt soundtrack och späckad action. Trovärdigheten var låg redan i ettan, men här når det den nivån där man undrar hur i helskotta huvudpersonerna överhuvudtaget kan behålla sina jobb, när väldigt mycket av det de gör borde placera dem i finkan egentligen... Kul att Birgitte Nielsen är med, i övrigt kan ju kvinnosynen diskuteras en hel del.
päronanton
2019-05-18
Den är bra!
LaszloKovacs
2018-12-18
Tony Scott borde blitt bilförsäljare. Allt är glossigt och glassigt och långbenta damer. Ju mer medelålders jag blir ju mer accepterar jag skiten!
sodomiten
2018-04-01
Det är samma film som första. Just det där att polischefen motarbetar och jävlas går igen i många 80-tals actionkomedier.
Rai
2018-03-07
Också filmer som inte uppskattas av mig, tyvärr!!
Henkepedia
2017-12-27
Funkar som uppföljare. Svag 4
yrkeschaufföre
2017-09-03
Lider lite av att vara uppföljare. Samma som förra fast mer av allt. Men den här har ju Brigitte Nielsen dessutom.

2016-10-12
Passe underholdning og sjarm men ikke særlig troverdig!
Raimo_1985
2016-01-06
Höjer betyget till en trea :) Mycket roligare än sist. Jag trodde det var trean jag sett...
Fläskkäft
2015-07-10
Tony Scott var rätt man för jobbet, han kan hantera både action och komedi och få till en snygg look på sina filmer. Det finns läckert foto här även om det är lite snålt med de bilderna. De tre i huvudrollerna med Eddie Murphy i spetsen är lika bra som i den första filmen, väldigt bra kemi där. Skön åttiotalskänsla med schysst musik och themet Axel F är grymt bra. Eddies humor är svårslagen och gillade du den första filmen bör del 2 inte göra dig besviken. Del 3 är dock pinsamt usel och bör undvikas till varje pris.
Visa äldre kommentarer »