Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Snygg, sexig & singel


När det gäller dating har Christina Walters en gyllene regel; försök inte att hitta den rätta utan försök istället att hitta den som känns rätt just för kvällen. Dessutom är hon lite rädd för riktiga relationer. Men en kväll träffar hon Peter som hon blir väldigt intresserad av. För att få träffa honom igen bestämmer hon sig för att med sin väninna åka på Peters brors bröllop...


Originaltitel The Sweetest Thing
Regissör Roger Kumble
Manus Nancy Pimental
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Christina Applegate, Selma Blair, Thomas Jane, Frank Grillo, Jason Bateman, Eddie McClintock, Lillian Adams, James Mangold, Johnny Messner, Parker Posey, Georgia Engel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10483
Filmnummer 5946

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av Flonk
Snygg sexig och singel är en lättsam film. Den handlar om Christina Walters (Cameron Diaz) som brukar ha måttot att finna den man som är rätt för just den kvällen. Hon känner sig nämligen os...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av qylva
Handlar om Christina ( cameron diaz) en riktig player som undviker kärleken. Men en dag stöter hon på en kille som hon blir riktigt intresserad av, Peter. Vi får även möta hennes två vänninor ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av HellBert
IDIOTI med stora bokstäver! Snygg, sexig & singel handlar om Christina (Cameron) och hennes väninnor Courtney och Jane. Dom är alla tre singeltjejer som älskar att leva livet. Under en fest i en ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Loomis
Regissören till ”En djävulsk romans” och dess uppföljare tar sig nu ann en mer lättsmält film och försöker leverera en blandning mellan ”Sex & the city” och ”Dum & Dummare”. Till sin hjä...   Läs mer »

Kommentarer


yrkeschaufföre
2019-04-14
Det har gått 4 år sen sist och nu såg jag om den med "öppna ögon" Historien är ganska trevlig men inramningen är ganska plump, fast det är kanske för att jag gillar trion som jag tycker att de är för för grova i mun. Den får en godkänd tvåa.
Rai
2018-02-04
Usel film!!!
Snyggsomfan
2018-01-18
Urusel, pinsam, patetisk.
Stygga-Vargen
2017-08-03
Rätt okej komedi har jag för mig.
yrkeschaufföre
2015-08-30
Så var jag här igen, jag vet ju att jag inte gillar den. Men å andra sidan, om jag försöker låssas som om jag aldrig sett den kanske jag skulle gilla den. Ok, jag ska se om den nån gång med det målet. Men tills dess - usel.
Krille80
2014-11-06
En korkad och ytters lite rolig komedi som spyr ut skämt på en låg nivå. Kul att det är tjejer och inte killar i dessa roller för en gångs skull. Det visar att tjejer också kan ha sjuk humor. Detta gör också att betyget höjs. 2-
haajen
2014-09-21
Bedrövlig på så gott som alla plan MEN det blir en svag tvåa för jag tycker att Diaz och Jane har hyfsad kemi så lite, lite romantik kan skönjas...
hulqen
2014-06-22
Verkligen inte vad jag förväntat mig. Ja, det finns en hel del objektifiering av huvudkaraktärernas kroppar, men humorn är ändå skitig och oberäknelig på ett befriande Bridesmaids-sätt, 10+ år innan Bridesmaids! Bitvis riktigt skum, särskilt musikalnumrena (!), men kemin mellan Diaz och Applegate känns äkta. Sjukt svår att sammanfatta, liknar inget jag sett i genren tidigare. Sevärd!
Tatty
2014-06-19
Riktig underbar, härlig och lite galen film.
TheHorrorfan
2014-02-09
Hjärndöd lätt smält underhållning.
Visa äldre kommentarer »