Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Snygg, sexig & singel


När det gäller dating har Christina Walters en gyllene regel; försök inte att hitta den rätta utan försök istället att hitta den som känns rätt just för kvällen. Dessutom är hon lite rädd för riktiga relationer. Men en kväll träffar hon Peter som hon blir väldigt intresserad av. För att få träffa honom igen bestämmer hon sig för att med sin väninna åka på Peters brors bröllop...


Originaltitel The Sweetest Thing
Regissör Roger Kumble
Manus Nancy Pimental
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Christina Applegate, Selma Blair, Thomas Jane, Frank Grillo, Jason Bateman, Eddie McClintock, Lillian Adams, James Mangold, Johnny Messner, Parker Posey, Georgia Engel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10498
Filmnummer 5946

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av qylva
Handlar om Christina ( cameron diaz) en riktig player som undviker kärleken. Men en dag stöter hon på en kille som hon blir riktigt intresserad av, Peter. Vi får även möta hennes två vänninor ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av HellBert
IDIOTI med stora bokstäver! Snygg, sexig & singel handlar om Christina (Cameron) och hennes väninnor Courtney och Jane. Dom är alla tre singeltjejer som älskar att leva livet. Under en fest i en ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Loomis
Regissören till ”En djävulsk romans” och dess uppföljare tar sig nu ann en mer lättsmält film och försöker leverera en blandning mellan ”Sex & the city” och ”Dum & Dummare”. Till sin hjä...   Läs mer »

Kommentarer


Cheezle
2013-07-08
Fascinerande. Är det på riktigt? Driver dom med oss? Är det en spegling av en uppsjö tramsiga killfilmer? Men varför blir det isf så mycket röv-zoomande? Och vad är grejen med penis-musikalstycket? Rekommenderas.
dafreakish
2012-04-08
Tråkig, ofyndig och usel regi. Totalt meningslöst...
theFeber
2012-02-21
Jag har en förklaring. Den gick på tv och jag hade absolut inget annat att göra just då! Men jag förstår er och jag ångrar mig djuuuuuuupt! Detta var bland det tramsigaste, tråkigaste och pinsamaste jag sett på väldigt länge! Hur fick dom pengar till det här!
AlbinWesley
2012-02-18
Det finns inte mycket att tillägga som inte redan konstaterats. Ytterst dålig film.
yrkeschaufföre
2011-11-20
Det vore ju trevligt om jag gillade detta: En story om tre starka kvinnor som lever livet, skrivet av en kvinna. Dessutom med flera favoritskådisar! Men nä-ä det är ren skit, nån rolig scen finns det i denna film men alldeles för mycket trams.
Libbsticka
2011-10-14
Pinsam ....
muskelbengan
2011-09-22
trots min skepsis om allting som kan vara det minsta sexistiskt så tyckte jag den var underhållande.
RadioSaga
2011-08-02
Det som verkligen var underhållande på riktigt var nog bilresan.
johansk8
2011-07-18
Det är sällan jag har känt mig så blåst som när jag hyrde denna rulle. Förhoppningen var snygga brudar och humor.
QuiNonStultus
2011-07-05
Hurrah. En kvinnosyn anno 1923, med ett manus med spännande twists ifrån ungefär samtidigt. Och låg sexhumor. Synd på skådespelare med "talang"..!
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »