2.5

Solace

Ett medium arbetar ihop med en FBI-agent för att få fast en seriemördare.

Rele
2022-07-10
Väldigt bra psykologisk Thriller. Några väldigt duktiga skådespelare och Poyarts lyckad regi tjänar en stark fyra av mig.
KyLLo
2022-01-09
Jag brukar gilla både Hopkins och seriemördarfilmer. Hopkins levererar sina repliker, även om det inte är någon av hans mer framträdande roller. Första halvan av filmen är praktiskt taget helt ointressant och fångar inte alls. Spänningen är intressantare, men samtidigt saboterad med hård klippning, drömsekvenser och specialeffekter. Stark etta.
finkan
2020-11-02
Riktigt bra
BenStiller
2020-04-15
B-film med billiga skräckeffekter. Endast för Anthony Hopkins-fantaster. Ger den en svag 2:a-
Hanness
2019-05-15
Anthony Hopkins är alltid lysande.
amam
2019-05-14
Bra skådisar men tråkig, kasst manus och trist tempo.
Tatty
2018-09-03
Älskar den och Anthony Hopkins och Colin Farrell! Båda var så bra i filmen! Filmen är så otrolig bra och spännande! Riktig spännande så att jag inte kunde slita ögonen från filmen!!
2018-07-15
Överraskande bra faktiskt.
Jamesa
2018-06-11
Tråkig,ointressant och i fullständig avsaknad av psykologi,intensitet eller spänning. Hopkins tog antagligen detta gig efter att ha läst manus och insett att han kunde göra detta för lätta pengar utan att anstränga sig,vilket man också ser.
Murvel48
2018-05-02
Tänkte sätta en fyra men filmen tappar för mycket sista halvtimman.