Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Härifrån till Flåklypa


Nu ska det avgöras. Vilken bygd är bäst, Flåklypa eller Slidre. Det hela görs upp vid det traditionsenliga Ostloppet. Den ständige optimisten Solan representerar Flåklypa. Solan är så säker på seger att han satt både Reodor Felgens verkstad och huset de bor i på spel. Men från Sildre kommer oanad konkurrens och kanske har Solan tagit ut segern i förskott.


Originaltitel Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa
Regissör Rasmus A Sivertsen
Manus Karsten Fullu
Genre 2010-tal, Animerad, Familjefilm
Skådespelare Kåre Conradi (röst), Trond Høvik (röst), Kari Ann Grønsund (röst), Per Skjølsvik (röst), Fridtjov Såheim (röst), John Brungot (röst), Bjarte Hjelmeland (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 24
Filmnummer 119216

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2021-01-16
Långt ifrån lika bra, rolig och vass som "Jul i Flåklypa". Men visst har den charm, och visst skrattade jag till några gånger. Men denna känns mer enbart riktad mot en yngre publik (till skillnad från julfilmen och originalet). (6+/15)
Rai
2019-04-18
Helt okej film som man orkar titta på...
Starkbröl
2017-01-31
Helt okej! Säkert jättebra för barn. Förutsägbar och lite för långsam för vuxna. Det går förstås inte att utmana det extremt välgjorda, egensinniga och uppfinningsrika originalet, som ju är väldigt sevärd för alla åldrar. Det är tydligen fortfarande stop-motion som används, men det ser faktiskt ut som hackig 3D-animering. Kraftig post-production-behandling måste ha använts för det ser nästan FÖR bra ut. Var tvungen att googla reda på att det var stop-motion efter halva filmen för jag hade redan hunnit bli besviken på "att det var 3D" :-P