Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Solens konungar


Kings of the Sun handlar om två indianhövdingar; Chief Black Eagle, hövding över en grupp jägare och Balam hövding över en grupp bönder, och deras försök att samsas även om deras livstilar är olika.


Originaltitel Kings of the Sun
Regissör J Lee Thompson
Manus Elliott Arnold, James R Webb
Genre Äventyr, Drama, Thriller, 60-tal
Skådespelare Yul Brynner, George Chakiris, Shirley Anne Field, Richard Basehart, Brad Dexter, Barry Morse, Armando Silvestre, Leo Gordon, Victoria Vetri, Rudy Solari, Ford Rainey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18
Filmnummer 52048

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jamesa
2017-01-30
Gillade denna gamla rulle.
MaraJade
2007-04-11
George Chakiris är väl ok som Balam, men Yul Brynner dominerar hela filmen från den stund han dyker upp i handlingen, det kan bero på att han i stora delar av filmen bara bär ett höftskynk (han hade verkligen en kropp som passade för så lite kläder), dilemmat blir dock att man helst av allt vill se Ixchel med Chief Black Eagle istället för den inte lika lättklädda Balam som under stora delar av filmen var för stolt för att förklara för Ixchel att han faktiskt gillade henne. Och sånt blir trist i längden, speciellt då man hellre vill se Yul i höftskynke. Nåja jag gillade filmen även om versionen jag såg på inte var den bästa då både ljud eller bildkvaliten var rätt dålig.