Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Solo: A Star Wars Story


Stig ombord på the Millenium Falcon och res med till en galax långt, långt borta. Genom en serie händelser i den mörka och kriminella undre världen möter Han Solo sin blivande andrepilot Chewbacca och träffar också på den ökände storspelaren Lando Calrissian.


Originaltitel Solo: A Star Wars Story
Regissör Ron Howard
Manus Jonathan Kasdan, Lawrence Kasdan
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany, Erin Kellyman, Ian Kenny, John Tui, Warwick Davis, Clint Howard, Kiran Shah, Anthony Daniels, Kiran Shah, Lily Newmark, Jon Favreau (röst), Linda Hunt (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1257
Filmnummer 127773

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


bnw
2023-07-19
Den sämsta SW-filmen bortsett från Holiday Special, vilket ändå hamnar på 4- (because Star Wars). Lando är helt klockren, men jag tycker inte Han riktigt lyckas pricka in rätt personlighet. Och om ni inte trodde det gick att göra en fånigare robot än den i Rogue One - hold my coke... Efter andra tittningen: Faktiskt bättre andra gången. På nåt sätt känns han mer Han nu. vet inte vad som ändrats. Kanske att jag såg filmen med mycket lägre förväntningar.
päronanton
2022-06-04
Den var bra. Kul att få en bakgrund på Han Solos liv.
Afflicter
2021-08-21
I princip inget annat än fan service, men Solo fungerar utan att vara särskilt märkvärdig.
Ful_fisk
2021-07-05
Riktig mittenfilm, varken bra eller dålig. Svår att betygsätta på en femgradig skala. Det blir en tvåa, mycket för att filmen känns som menlös. Två timmars lagom förströlig underhållning, visst, men killen som spelar Han Solo lyckas verkligen inte fånga Harrisons Fords karisma och blir en ganska tradig huvudperson. Storyn är standard. Och ärligt talat, varför är allt så mörkt i filmen? Jag kan knappt se vad som händer i vissa scener. Nä, det här var nog en rättmätig flopp. Går att glo på som tisdagsunderhållning, men den glöms bort så fort den är slut.
the-godfather
2021-01-14
Inte den bästa star wars och inte den sämsta heller. Filmen är ok men tycker att han som spelar han solo inte passar i rollen, övrigt så är världarna och allt runt i kring helt ok.
JD
2020-09-12
Det är svårt att tycka synd om krämare men jag gör ändå nästan det. De har verkligen öst på med extra allt och ändå blir det så tomt och meningslöst.
ulpe01
2019-11-30
sInte den katastrof till film man kan ha letts att tro om man kollat folks kommentarer lite varstans online, men det finns problem så det räcker och blir över. Kändes som att man filmat genom ett lager nylonstrumpor, och jag behöver inte Episod I-III's nivå på skinande nytt, men det kändes ibland som man hade glömt att tända en lampa eller två. Och var det verkligen nödvändigt att visa bakgrundshistorier för precis allt vi vet om Han Solo? Ska man göra nåt sånt kan man väl ändå komma på nåt bättre än hur de beskriver hur han fick sitt namn? Och vems idé var det att ta livet av en av de intressantaste karaktärerna? Sen fick de mig att grubbla alldeles för mycket över Landos relation till hans kvinnliga (?) droid. Bortsett från allt det där hade jag i stort sett kul med äventyrskänslan och skådisarna. Kunde blivit så mycket bättre.
TheHerminator
2019-08-04
Jag hade eg inga förväntningar alls, men jag tycker det var en sevärd film med en hel del välgjorda "twistar" på materialet de har att jobba med.
RichardEk
2019-08-01
Det skär i hjärtat att ge så lågt betyg till en Star Wars - film, men inte ens de välkända miljöerna och karaktärerna kan rädda detta försök att berätta Han Solos tillblivelse. Självklart finns här mycket action, men Ron Howards benägenhet till sentimentalitet funkar inte i Star Wars - universumet, och Alden Ehrenreich förmår inte fylla sin roll som en ung Han Solo.
JimmyChris
2019-06-26
Detta blev lite ”spaceballs” goes dåligt manus, dåligt skådespeleri och ... vafan detta är skräp. Kathleen kennedy sabbar vårt älskade Star Wars! Han Solo är så felcastad att t.om Vem fan som helst hade kunnat spela... hade varit intressantare att se en Tonårspojke varit Solo och inte en ”jag är en ung solo och det skiljer typ 4 år mellan Harrison Ford när han var med 1977 men jag ser äldre ut”. Harrison ford hade karisma och charm. Alden har bara käkben.
Visa äldre kommentarer »