2.4

Solomon Kane

Solomon Kane är 1500-talssoldaten som fördöms på grund av sina onda handlingar men leds till ett liv i harmoni genom sin ånger. Dock återkommer ondskan och han måste möta den än en gång med både värja och flintlåspistol.

Originaltitel Solomon Kane
Regissör M J Bassett
Manus M J Bassett
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare James Purefoy, Max von Sydow, Ian Whyte, Jason Flemyng, Pete Postlethwaite, Rachel Hurd-Wood, Mackenzie Crook, Alice Krige, Ben Steel, Ryan James, Philip Winchester

sodomiten
2020-05-10
Såna här b-filmer som försöker ge sken av att vara storslagna blir ofta ännu mer patetiska istället.
2018-03-07
Nja, den rulle var dålig!!
deswhip
2017-06-05
Medeltida saga om good vs evil. Filmen höll stilen från början till slut och står sig väl i sin genre, där ju konkurrensen tyvärr är väldigt låg. Stark tvåa från mig.
Hanness
2017-02-11
Skön Action! Att Pete Postlethwaite är med gör det hela ännu bättre.
Nintendo64
2016-07-30
Gick att se, avslagen Light cola typ
AlbinWesley
2016-06-30
Den fångade aldrig mitt intresse tyvärr, vilket gör att jag inte kan förmå att uppskatta den... rätt logiskt det.
Rehn108
2015-11-22
Storyn är inte mycket att hänga i granen, men utomhusmiljöerna är riktigt snygga och mysiga. För mig vars favoritsetting är regnigt och lerigt 1700-tal är det förstås alldeles ypperligt med Solomon Kanes regniga och leriga 1600-tal.

2015-11-07
Hade inga förväntningar så jag blev positivt överraskad. Snygg, men väldigt förutsägbar.
Rele
2015-08-01
En nästan bra film. Överdriven effektlös våld drar betyget ner till en tvåa.
janne
2015-06-20
Hade inga jättestora förväntningar, men började titta på filmen och jag tycker att den var ganska bra. Jag ger filmen en stark trea i betyg.