Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Som hund och katt


Som hund och katt handlar om kampen om herraväldet på jorden, ett krig som hittills kunnat avstyras genom en ohelig allians mellan djuren. Nu tycks denna period av bräcklig fred ha tagit slut. Den maktgalne och stridslystne perserkatten Mr. Tinkles har brutit djurens vapenvila för att göra en massiv attack mot "människans bästa vän". Hundarna som gör allt för att skydda människorna, har i dessa dystra tider dessutom fått en av sina bästa hundagenter utslagen av katterna.


Originaltitel Cats & Dogs
Regissör Lawrence Guterman
Manus John Requa, Glenn Ficarra
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Miriam Margolyes, Alexander Pollock, Tobey Maguire (röst), Alec Baldwin (röst), Sean Hayes (röst), Susan Sarandon (röst), Jon Lovitz (röst), Charlton Heston (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1640
Filmnummer 2786

Recensioner

Skapad 2004-04-28 av JoeZ
Hemma hos en helt vanlig familj i USA så forskar fadern med en formel som ska ta bort allergin för alla hundallergiker. Hundarna skyddar familjen och gör allt för att försöka hålla dem maktlyst...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2017-12-22
Nop, töntig film....
DrJW
2016-03-09
En handling som kunde ha funkat mer som en tecknad eller data-animerad film, men den här blev ingen vidare bra resultat och cgi:en var så dåligt gjord. Lawrence Guterman som gjorde den här filmen gjorde också Son of Mask, vilket förklarar den dåliga cgi:en, dock så var den här filmen harmlös i jämförelse med Son of Mask. Den starkaste minnet jag hade av den här filmen var att Jeff Goldblum var så otrolig bisarr och brydde sig knappt, de var som att han var på en annan planet!
Kalasjnikaj
2015-02-12
Låt inte barnen se den här filmen! Barm har svårt att förstå ändå hur en beter sig mot djur, den här filmen gör det bara värre.
Kalasjnikaj
2015-02-12
Tyvärr. Ödsla inte din tid på denna!
dafreakish
2014-07-20
En film som denna som så desperat försöker vara smart och charmig blir nästan sämre än vad den egentligen förtjänar. Bra röstskådespelare men utan en hållbar story, som hade kunnat bli bra, fallerar den totalt. Ett ordentligt misslyckande helt enkelt. Plus dock för hyggliga animationer.
Xenox
2012-07-25
Dålig barnfilm.
ziferN
2011-08-30
Rutten skit.
Taandborste
2011-07-07
Den är ju helt awesome!
Honing
2010-12-22
rätt bra film.........
Wridmuld
2010-10-14
Min son gillade den.
Visa äldre kommentarer »