Som skapta för varann

Om ung kärlek som sätts på prov p g a dålig ekonomi, sjukdomar samt en svärmor som daltar med sin vuxne son. Hon har också en och annan åsikt om hur barnbarnet bör uppfostras.

Originaltitel Made for Each Other
Regissör John Cromwell
Manus Frank Ryan, Jo Swerling, Rose Franken
Genre Komedi, Drama, Romantik, 30-tal
Skådespelare James Stewart, Charles Coburn, Carole Lombard, Lucile Watson, Eddie Quillan, Alma Kruger

2020-08-14
Njae, det här var inte så spännande. Svärmor är minst sagt störig.
goeran
2019-10-15
John Cromwells Made for Each Other från 1939 ger helt okey tidsfördriv; lite humor och lite drama. Utan James Stewart och Carole Lombard i huvudrollerna (och naturligtvis Charles Coburns medverkan) hade filmen varit ganska misslyckad; för manuset är rätt tunt. Betyg 3.
Tonti
2019-10-13
Rutinmässig och föga engagerande äktenskapsskildring. Tyvärr.
HerrNenne
2019-10-03
Börjar rätt bra med de svåra tiderna för paret, men går för långt. Sen löser sig allt på två minuter i slutet av filmen. Skådespelarna är bra, men det är typ det enda. Greppet med den halvdöva bossen blev irriterande riktigt fort.
Paramis
2019-03-26
Oj så bra ! Fartfylld, rolig och även sorglig. Carole Lombard var bedårande. Sista biten av filmen tog en helt annan vändning och det är kanske därför denna film aldrig blev ihågkommen som någon klassiker.
Paramis
2019-03-26
Oj så bra ! Fartfylld, rolig och även sorglig. Carole Lombard var bedårande.
kennert
2013-08-25
Väl värd att se.
Bomkia
2006-09-30
Heja Stewart, men lite puttenuttigt stundtals. 3+
jolo
2004-10-06
james stewart är toppen som vanligt, annars en ganska lam historia tycker jag.