En snubbe som mördar folk

Ken Boyd har släppts ut från hispan, tagit jobb på en glassbar och flyttat hem till pojkrummet där han sitter och tecknar serier. Men det förflutna biter honom i arslet när han knyter kontakt med sin 11-åriga dotter och barndomens plågoandar ger sig tillkänna. En efter en hittas de döda i de mest makabra situationerna ? som hämtade ur Boyds seriealbum...

Originaltitel Some Guy Who Kills People
Regissör Jack Perez
Manus Ryan A Levin
Genre Komedi, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Kevin Corrigan, Barry Bostwick, Karen Black, Leo Fitzpatrick, Ariel Gade, Lucy Davis, Eric Price, Janie Haddad Tompkins, Lou Beatty Jr, Ahmed Best, Christopher May, Niko Nicotera, Britain Spellings, Jonathan Fraser, Lindsay Hollister, Laura Kightlinger

Greigh
2014-08-12
En av de bättre skräckkomedierna på mycket länge. Helt klart ett koncept man kan se på om och om igen!
Murvel48
2013-10-24
Den börjar skruvat och bra men tappar efter hand alltför mycket i tempo.
NektarN
2013-06-30
Ja den dög väl som underhållning. Inte speciellt bra, inte speciellt dålig. 3/5
pufred
2012-10-25
Tja, rätt trivsam och annorlunda seriemördarkomedi. lite småputtrig o puttenuttig sådär. Polischefen (Borgmästarn i Spin City) är behållningen.
Argo_L
2012-07-30
Nice.. Oväntat twist i slutet.
RunRiot
2012-07-26
Extremt mysig film med en hel del roliga moments. Tycker dock att ungen spelar pinsamt dåligt(teater, inte basket), och hans morsa är så sönderopererad att hon ser ut som en läskig docka från spökhuset. Annars som sagt väldigt charmig och jag garvade högt åt polischefen så fort han va i bild. Han gjorde filmen helt enkelt.
Neuros
2012-07-25
Kevin Corrigan och Barry Bostwick i samma rulle! Underbart och klockrent skådespeleri från alla parter i hela filmen. Tyvärr rätt usel produktion som man bitvis glömmer bort och kan njuta av en lågmäld och schysst film! Lite standardmanus som lyfts av bra dialog, och som sagt, underbara skådisar.
ziferN
2012-07-03
Småmysig, trevlig och underhållande liten lågbudget skräckis som faktiskt inte var särskilt läskig eller rolig men ändå en härlig och trevlig film att kolla på. Storyn är kul och Kevin Corrigan är bra i sin roll. Det finns inte alls mycket att klaga på här och jag kunde inte låta bli att älska den härliga lådbudget känslan som filmen har, det känns så mer äkta. Helt ok tidsfördriv!
Cramped
2012-06-17
Förstod aldrig riktigt vad den ville vara, men mysig som alla säger och inga större fel med den.
amam
2012-05-20
Söt och harmlös liten film. Lite annorlunda, inte speciellt rolig men ganska varm ändå.