Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Son of Darkness


Kort efter att Nina har hämtat sin adoptivson till den lilla lugna staden vid Lake Serenity skakas invånarna i staden av en mängd bestialiska mord. Offren har gått en fruktansvärd död till mötes, rivna till döds - och tömda på blod. Polisen arbetar utifrån teorin att en flock kringströvande vilda djur har fått smak för människoblod. Nina har alltför många andra problem för att bekymra sig om morden. Barnet är en källa till ständiga bekymmer. Varje morgon, när solen går upp, skriker han som besatt och varnlig barnsmat tillfredställer inte alls hans enorma aptit. Då den alltmer desperata Nina tar barnet till sjukhuset, kommer han under behandling av den kunnige dr Schrenck. Han vet precis vad Ninas son behöver. Blod. Trots sitt ungdomliga utseende är läkaren en äldre man. Han har genom tiderna varit känd under många olika namn. Ett av dem var Greve Dracula.


Originaltitel Son of Darkness: To Die For II
Regissör David Price
Manus Leslie King
Genre Drama, Skräck, 90-tal
Skådespelare Jay Underwood, Scott Jacoby, Rosalind Allen, Steve Bond, Michael Praed, Amanda Wyss
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 38
Filmnummer 11616

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-10-07
Jössen, var läge sedan jag såg filmen, men den var sjuk dålig!!!
Bumbi78
2013-04-15
Det fula 90-talet hjälper inte direkt till i den här sunkiga vampyrhistorian. Nu vet jag inte om man behöver se del 1 innan denna då det känns som att det finns saker som hänt innan. Överspel, trams och hädelse då den ena vampyren smaklöst nog fick namnet Max Schreck - tysken som spelade nosferatu i filmen från 1922 med samma namn. Endast för skräpkonessörer av allt i vampyrgenren.
Zuzz
2007-12-11
Han som spelar Dracula är sjukt snygg =) Visst att vissa effekter är dåliga, men det är -91 och typ lågbufgetfilm. Det är sådant man får räkna med. Nåväl, jag älskade storyn =) Den är så romantisk på något sätt. Synd att den slutar sorgligt. En svag 4a.
Puben
2004-03-25
Haha så kass
Edithea
2004-03-19
Michael är så jävla snygg och passar utmärkt som vampyr. Men manuset är fruktansvärt specialeffekterna, i synnerhet bilkraschen är skrattretande och allt annat är sämst. Den här filmen kunde ha fått en trea med mer budget coh bättre skådespelare. MEn icke!
Zipper
2004-03-13
Fy fan.
niljoh
2003-07-01
Det är få vampyrfilmer som är bra, men den här måste vara en av de sämsta.