Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Sorry to Bother You


I en alternativ nutida version av Oakland upptäcker den afroamerikanske telefonförsäljaren Cassius Green en magisk nyckel till yrkesmässig framgång, vilket driver honom in i en makaber värld.


Originaltitel Sorry to Bother You
Regissör Boots Riley
Manus Boots Riley
Genre Komedi, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Steven Yeun, Omari Hardwick, Armie Hammer, Michael X Sommers, Kate Berlant, Terry Crews, Danny Glover, Robert Longstreet, Forest Whitaker, David Cross (röst), Patton Oswalt (röst), Lily James (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 400
Filmnummer 128605

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2023-04-01
Jag ville gilla den men manuset, humorn, den ytliga politiska "kritiken" och skådespeleriet kändes mest som några gymnasiestudenter fått en chans att skriva manus och få göra sin film med en riktig budget. Ingen höjdare alls.
Dream
2023-03-22
Kul när dem förvandlas till mutant/monster hästar mot slutet, men annars inget speciellt.
KyLLo
2023-01-29
En spretig dramakomedi. Inte tillräckligt intressant eller underhållande. Humorn är mest omogen, fånig och ytlig, precis som i majoriteten av alla komedier från detta land. Det är ett tydligt färgschema med mycket brunt/grått och turkost/ljusblått, men fotot är inte särskilt snyggt. Dåliga och halvdana skådespelarinsatser. Ett soundtrack som är malplacerat och störande. Det bästa är nog de animerade filmklippen i filmen.
Salamandrina
2020-07-01
Sämsta jag sett på länge. En av ytterst få ettor jag betygsatt.
Raimo_1985
2019-09-26
Roligaste nya film jag sett på länge. Det finns inget att anmärka på här.
GrandMaster_E
2019-08-06
Inte direkt subtil men vad gör det när det hela är så skruvat underhållande att det inte gör något att budskapen bankas in med basebollträn
haajen
2019-07-21
Stark trea till denna galna, (över)ambitiösa och snygga film. Soundtracket är nästan det som är bäst.
Commandante
2019-07-03
Fantastiskt bra!
jonbo
2019-06-09
Fattar att den vill säga viktiga saker, men ju längre den går desto tråkigare blir den och jag tappar intresset. Känns synd. Kanske bara är jag som inte orkar ta till mig den ordentligt.
fridenpaden
2019-03-04
Eeeh. Inte överdrivet bra. Skruvad men inte tillräckligt mycket. Hajpad men når inte upp till hajpen. En del intressanta grejer men det mesta saknar bryr jag mig inte så mycket om. Svag trea.
Visa äldre kommentarer »