billiga elavtal

billiga elavtal
2.1

Space Chimps

Ham III skickas ut på ett rymduppdrag, till sin hjälp har han sina medastronauter Luna och Titan. De tre hamnar på en planet långt från vår där de hjälper en grupp vänliga utomjordingar mot den tyranniske ledaren Zartog.

Originaltitel Space Chimps
Regissör Kirk De Micco
Manus Kirk De Micco, Robert Moreland
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Patrick Warburton (röst), Andy Samberg (röst), Cheryl Hines (röst), Omid Abtahi (röst), Jeff Daniels (röst), Patrick Breen (röst), Kenan Thompson (röst), Carlos Alazraqui (röst), Kristin Chenoweth (röst)

2020-09-19
Kan inget annat än hålla med skräp....
dafreakish
2013-07-04
Riktigt slarvig och fult gjord animerad skräpfilm. Enda plusset är hyggliga röstskådespelare men manuset är så dåligt att det ändå inte hjälper.
Ehrniz
2013-06-09
En film som inte lyckas beröra speciellt mycket. Huvudkaraktären är rätt så osympatisk, även om det blir lite bättre mot slutet av filmen.
TheHorrorfan
2012-05-01
Får en stark 3a pågrund utav att den gulliga karaktären kilowatt är med.
Brinkmann
2010-07-04
In a word; BAD!
Halofreak92swe
2010-06-21
Smått underhållande men de härmade många andra bättre animerade filmer. Vetenskapsmännen på nasa vad helsköna iaf :P
Klausmann
2010-03-29
En del scener var en ren pina; de som var roliga var riktigt roliga. Svår film att betygsätta..
FarbrorKit
2010-02-15
Den har ju gaktiskt riktigt gulliga ordvitsar ibland.