Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Spanking the Monkey


Raymond Aibelli blir tvungen att ta hand om sin mor under sommaren. Den nära kontakten med modern resulterar i att han inte får något privatliv, inte ens till att onanera.


Originaltitel Spanking the Monkey
Regissör David O Russell
Manus David O Russell
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Jeremy Davies, Elizabeth Newett, Benjamin Hendrickson, Alberta Watson, Carla Gallo, Matthew Puckett, Zak Orth, Josh Philip Weinstein, Judah Domke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 50
Filmnummer 16847

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mutato
2005-12-22
hmm, förvisso beter den sig inte som filmer man kan förvänta sig, men det gör den heller inte bra. den hänger upp sig för mycket på olika reaktioner som ska föra filmen framåt, men de är inte helt trovärdiga samtidigt som filmen spelar på dem för att göra "dramatik" och nä, det blir konstruerat. älskar jeremy davies i solaris, men här är han lika obekväm som karaktären han ska spela, och han ser väl så besvärad ut för tittaren ska ha några moral guidelines att luta sig på. han sitter liksom där i sitt mörker men det blir inget av det. filmen verkar luta åt att man ska sympatisera med honom, men karaktären har inte direkt nåt att säga. tråkig mattematikkille.
fridenpaden
2005-03-29
David O'Russells första långfilm. Ledde sedan fram till den mycket roliga "Flirting with disaster". Denna film har dock inte den irriterande Ben Stiller med i rollistan (vilket är ett stort plus)