Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Spawn


Al mördas av korrupta kollegor. Fem år efter mordet, ingår han en pakt med djävulen, som går ut på att Al återuppstår och får träffa sin hustru en sista gång. I utbyte går han med på att leda helvetets armé när mänskligheten ska utplånas.


Originaltitel Spawn
Regissör Mark A Z Dippé
Manus Alan B McElroy
Genre Action, Thriller, Skräck, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Martin Sheen, Theresa Randle, John Leguizamo, D B Sweeney, Michael Jai White, Nicol Williamson, Melinda Clarke, Miko Hughes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5290
Filmnummer 3900

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


erc
2020-04-21
Den enda behållningen med den här filmen är Leguizamos insats. Den var oväntad och imponerande. I övrigt en besvikelse rakt igenom. Och det säger jag som en pre-teen fan av serietidningen.
Urfbert
2017-02-21
Spawns dräkt och Nicol Williamson är väl det som lyfter den.
Murvel48
2016-10-23
Ett sammelsurium av värdelöst skräp. Skrattretande dåligt.
Halofreak92swe
2016-10-08
Väldigt fult gjord, vist cgi hade knappt uppfunnits på 90-talet men fortfarande otroligt fult gjord. Mer töntig än spännande/läskig dessutom. Det enda jag gillar är Spawns dräkt/armor som har en del coola funktioner. Skulle säkert bli bra om den hade gjorts idag.
TheHorrorfan
2015-06-12
Att kategorisera det här som skräck är riktigt konstigt. Inte en enda bloddroppe. Clownen i filmen var vidrig, samt specialeffekterna. Det ser ut som att det är med i ett PS1. Lite smått underhållande var den ju ändå, men skulle aldrig se om den.
AlbinWesley
2015-05-31
Oj, det här var verkligen riktigt dåligt alltså. Filmen är mestadels skrattretande, fast ganska snabbt tröttnar jag och väntar bara på att det ska ta slut. Exkrementhumorn cementerar ettan.
BrutusBeefcake
2015-05-14
Haha, vilken soppa! Riktigt risiga effekter blandat med ostiga one-liners, extremt korkad handling och en irriterande Leguizamo. Mitt bland allt detta hittar vi Martin Sheen och förvirringen är total. Detta är egentligen totalt värdelöst, men det är samtidigt sinnesjukt charmigt vilket gör att den lyckas undgå lägsta betyg. (4/15)
Noseman2005
2015-04-09
Det är inte ofta man ser en film där allt är fel. Hade det bara varit lite sämre hade den blivit en kalkon, men som det är nu är det bara dåligt. Jag orkar inte ens bli arg. 3/10
Vasp
2015-03-26
Vill verkligen se en ny film version av Spawn. Serietidningen är så pass bra så att den förtjänar ett rejält försök.
Solidus
2015-03-14
Som liten hade jag en serietidning med Spawn och fastän jag inte fortsatte att läsa om hans äventyr, så gillade jag den mörka tonen. "Spawn" var en serietidning för vuxna, något som tyvärr förlorades bort i filmatiseringen. De praktiska effekterna håller än, men bäst-före-datumet för dataeffekterna (speciellt scenerna som utspelar sig i helvetet) har gått ut sedan länge. En godkänd filmatisering, men 1997 var ett mörkt år för serietidningar som gick över till filmstadiet ("Steel", "Spawn" och sist, men inte minst: "Batman & Robin").
Visa äldre kommentarer »