Special Correspondents

Ett käbblande radioteam vars uppdrag är att rapportera från en krigszon väljer att stanna hemma och istället hitta på nyheterna ? något som blir mer och mer komplicerat.

Originaltitel Special Correspondents
Regissör Ricky Gervais
Manus Ricky Gervais
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Eric Bana, Ricky Gervais, Vera Farmiga, Kelly Macdonald, Kevin Pollak, America Ferrera, Raúl Castillo, Benjamin Bratt, Ari Cohen, Meghan Heffern, Mimi Kuzyk, Pedro Miguel Arce, Manuel Rodriguez-Saenz, Walter Alza, Pedro Salvín, Duane Murray

RunRiot
2018-12-20
Småkul med bra potential, men tyvärr föll den lite platt och gav mest känslan av att budgeten tog slut. Castingen är dock felfri. Kul att se Eric Bana igen. Störde mig däremot asmycket på att de inte tog chansen och drog subtila Hulken-referenser.
gjoob
2018-02-20
Tråkig, trots väldigt bra förutsättningar, och väldigt långt mellan skratten. Några enstaka roliga scener räddar den från bottenbetyg.
Harford
2017-10-03
Lysande komedi av vår tids största komiker Ricky Gervais. Samma lågmälda typ av humor som i The office och Extras. Lite pinsamt, lite fyndigt. Och inte så lite likt verkligheten i porträttet av medievärlden, och den förljugna amerikanska uppfattningen av omvärlden. Många bra skådisar och bra musik dessutom!
stgurgel
2017-08-20
like a mainstream romantic comedies\\' take on social satire skrev någon, och det var träffande. En fullständigt humorlös komedi som inte lockar fram ett enda leende ens. Obefintlig tajming och fruktansvärt långtråkig
Lyret
2017-08-02
Nice film, men inget nytt under solen
wasteoftime
2017-04-04
Jag gillar Ricky Gervais, oavsett, egentligen, han har något. Men, detta börjar bli tjatigt, faktiskt. Inte dåligt, men tjatigt. Visst, det är små skillnader i hans filmer, men ja, det är små, skillnader. Mest är det väl lite sådär halvt om halvt trivsamt och halvt om halvt obekvämt som det brukar vara. Eric Bana funkar rätt bra som straight guy, men det är inget fantastiskt samarbete. Extra fånigt när det är en "Netflix Exclusive" som är baserad på en annan film, känns ju lite halvfjantigt. 0,0 på SH-skalan.
Christofer
2017-02-04
I sina bästa stunder fantastiskt kul, speciellt första halvan. Om man bara hade lagt lite mer krut på avslutningen så hade en fyra inte varit otänkbart.
fridenpaden
2016-12-25
Helt okej. Får se om jag får tag på originalet nu.
Björkman
2016-11-13
Charmigt med skön humornivå och många roliga scener. Gervais är lite mer nedtonad än vanligt, men ändå med en massa sedvanliga roliga små instick. Stark trea!
Krantzylvania
2016-10-09