Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Spectre


Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna får honom att spåra upp en ondskefull organisation. Medan M kämpar mot politiska krafter för att hålla den hemliga underrättelsetjänsten vid liv, avslöjar Bond den hemska sanningen bakom SPECTRE, bit för bit.


Originaltitel Spectre
Regissör Sam Mendes
Manus John Logan, Neal Purvis, Robert Wade, Jez Butterworth
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Rory Kinnear, Jesper Christensen, Alessandro Cremona, Stephanie Sigman, Domenico Fortunato, Marc Zinga, Brigitte Millar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3194
Filmnummer 116002

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


menschenfeind
2023-12-11
Kanske den allra sämsta Bond-filmen.
Sheepy
2022-04-07
Handlingen är relativt ointressant trots ett tappert försök att göra en throwback till tidigare filmer och att knyta ihop säcken. Som en ren actionfilm är den däremot smått fantastisk.
karlmats
2021-10-31
Ett fall nedåt från Skyfall och det känns denna gång som att man inte har så mycket kreativitet kvar. Det är snyggt men lite själlöst och osammanhängande. Waltz spelar väl mer en karikatyr på sig själv än en riktig karaktär och Lea Seydoux som var så elektrisk i Blå är den varmaste färgen är här bara där utan att göra nåt vidare intryck. Craig ser lite osugen ut och det är väldigt mycket mellanmjölk över detta. Hela subplotten inom MI6 om 00-programmets framtid känns också ganska trött utfört, man försöker väl kapitalisera på Snowden antar jag men det blir inte speciellt underhållande. Den stabila 2an från den första titten står sig även vid en omtitt, kul att man börjar kunna lita på sig själv med de här gamla betygen iaf. (2016-02-03)
Gordyal
2021-09-24
Ja visst är det fortfarande åtminstone lite kul med Bond, och visst kan det vara schyst att trycka en tunna påkkårn. Men ganska snabbt blir det hela ointressant och så småningom väldigt långdraget. (6+/15)
Count_Duckula
2020-06-15
Efter en omtitt måste jag tyvärr cementera tvåan. Illuminati-spinnen är ett schysst inslag liksom skurken; men som vanligt är speltiden ungefär en timme för lång. Birollerna i tveksammaste laget.
Tenchi
2020-02-15
Vilken fruktansvärt usel film det här var. Utan tvekan den sämsta av Bond-filmerna och då är jag ett fan av dom. Det här kändes som ett genomstressat ihopklipp av slumpmässiga sekvenser som sattes ihop på en förmiddag. Typ så. Dålig och tråkig.
Albion
2019-12-25
Omtitt efter 4 år. Håller bra Bond-klass även om de ständiga förändringarna kring alla bokstavskaraktärer nu börjar bli besvärande. Vissa saker vill man ha oföränderliga. Åter en 4;a i betyg även om en omtitt ofta ändå blir lite mindre tilltalande.
Olof_Gronlund
2019-11-13
Bra action och lite nytänkande, fina miljöer att filma i. Christoph Waltz perfekt som bad guy i allt han ger sig på. Sevärd.
päronanton
2019-11-05
Okej. Men saknar charmen som de gamla hade
labi
2019-01-26
Gömma sig i karnevalståg, skurknäste på alptopp, tågfajt, förutsägbara karaktärer. En recyclad intrig där det mesta redan har gjorts i tidigare Bondfilmer. Christoph Waltz är ju given som psykskurk på förhand, men blir mest en parodi på en sådan. Nä, gör om, gör rätt till nästa gång.
Visa äldre kommentarer »