2.4
2.4
Spenser Confidential

Spenser, före detta polis och fängelsekund, slår sig samman med boxaren Hawk för att avslöja en omfattande komplott som är kopplad till mordet på två poliser i Boston.
Originaltitel | Spenser Confidential |
Regissör | Peter Berg |
Manus | Sean O'Keefe, Brian Helgeland |
Genre | Drama, Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, Äventyr, Mysterium, 2020-talet |
Skådespelare | Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron, Post Malone, Cassie Ventura, Colleen Camp, James DuMont, Michael Gaston, Rebecca Gibel, Hope Olaide Wilson, Kevin McCormick, Kip Weeks |
En trea för underhållningen, men en tvåa om man ska vara seriös. Det är allt för ologiskt allting och allt för tramsigt. Något säger mig att vi kommer få en uppföljare när man såg slutet.
En film som inte har en aning om vilket ben den ska stå på. En del ganska bra och seriösa scener blandas med en massa tramsande och meningslösa slagsmål. Det spretar åt alla håll och underhållningsvärdet är närmast obefintligt.
Skapligt sövande rulle som spretar allt för mycket. Finns inte nån genomgripande handling utan allt bara köttas loss-noll-koll. Wahlberg kör sitt vanliga race/ passiv/aggressiv (snut- roll). Och som oftast en rätt slätstruken karaktär. Visst det finns såklart några humor-stunder inbakade... Fast det hjälper inte så mycket då resten Fuckar ur rätt snabbt...
Har några småroliga stunder, men på det stora hela är det ett ganska trött försök till både komedi och action.
Wahlberg är så trist att man går av på mitten. Man räknar ut plotten direkt och inga scener är spännande. Ett litet plus för Winston Duke.
Utan "romansen" hade den här trötta skiten kunnat få en svag tvåa...
Filmen i sig är bara "sådär" varken bra eller dålig. Men jag har emellanåt så jäkla svårt för Wahlberg. Tycker om mycket han har gjort men ibland så är han en utav få som kan överspela så pass mycket att det är det enda man tänker på genom filmen. Påminner om Mile 22 som också var en katastrof enligt mig. Oerhört störande och väldigt onödigt från en annars så pass bra skådespelare.
Action som fungerar bra för stunden.
Jävla konstig actionfilmm. Finns scener jag gillar men vi har egentligen redan sett alla scener i diverse 80-talsrullar. Jag blev överraskad av denna film men mest för att man får göra sånt här i år 2020. Länge sedan jag såg något liknande. En machofilm i fel årtionde.
Tjohoo! Inte en enda ny idé, inte en enda oförutsägbar scen. Definitivt färdigtuggat och klart - lite som en Statham-rulle fast utan Statham (vilket är synd eftersom han definitivt skulle ha lyft detta till en trea). Underhållande skåpmat med många hårda smockor. (6+/15)