Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Spermula


Spermuliterna vill ta över jorden och för att lyckas med det så utnyttjar dom människans sexdrift genom att förvandla sig till kvinnor. Dom ska då suga ut sperman ur alla män och på det sättet göra dom impotenta och viljelösa. En av Spermuliterna har av misstag blivit man, och dessutom börjat trivas med det. Han spelas av Udo Kier och det enda som förstör hans tillvaro är det faktum att hans penis är UNDER en centimeter lång. I alla fall så slår man sig ner i en liten fransk stad där man tänker börja med att korrumpera borgmästaren och biskopen. Eftersom Spermuliterna anser att sex och kärlek är det värsta och äckligaste som finns så måste dom offra sig och utföra avsugningar för att dels förslava männen, men också få kvinnorna över på sin sida. Men det visar sig inte så lätt som man trodde från början, för Spermuliterna börjar tycka om det här med kärlek och sex och detta är något som deras ledare, Big Mother, inte uppskattar alls. Komplikationer uppstår!


Originaltitel Spermula
Alternativ titel L' Amour est un fleuve en Russie
Regissör Charles Matton
Manus Charles Matton
Genre Vuxenfilm, Skräck, Science Fiction, 70-tal
Skådespelare Udo Kier, Dayle Haddon, François Dunoyer, Jocelyne Boisseau, Ginette Leclerc, Georges Géret, Radiah Frye, Myriam Mézières, Marie-France, Vibeke Knudsen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 36
Filmnummer 9661

Recensioner

Skapad 2019-12-05 av
”Spread your legs! Open your mouths! Conquer!” Med denna mening i mitt sinne så är det med glädje jag sätter mig ner och skriver ner mina tankar och åsikter angående denna fantastiska lilla f...   Läs mer »

Kommentarer


JimCarrey
2013-06-08
Helt magisk Udo Kier, atmosfäriskt och underbara repliker
JimCarrey
2013-06-08
jag är mållös. fantastisk.
WaldoTrumbull
2012-12-19
Riktigt dum, men samtidigt ganska underhållande. Storyn är hopplöst fånig, fotot är ibland skrattretande dåligt, men samtidigt så har den en naiv charm som gör att det hela ändå blir ganska sevärt. En hel del, ganska harmlöst, naket, en del kul scener, och Udo Kier i en ganska atypisk roll räcker för att den skall funka som en stunds hjärnlös underhållning. Även om den kanske är hjärnlösare än mycket annat.
Gordyal
2009-05-04
Ungefär en kvart bortklippt i den versionen jag såg... =( (6/15)
vispo
2006-09-04
herrejävlar kompis!!!!!!1111112222
Bomkia
2005-09-11
Njae, löjlig, och inte i min smak. Sympatitvåa för den ganska underhållande historie-idéen dock.
NoWireHangers
2005-02-04
Väldigt udda, ganska rolig och mycket snyggt gjord film.
JimCarrey
2004-11-12
var hittar man denna glömda pärla?
tilapia
2003-11-03
tillägg: filmen alltså, inte Udos penis (som man för övrigt inte får se)
tilapia
2003-11-03
Såg den för många år sedan och kommer knappt ihåg något förutom att Udo hade en 1 cm lång penis och att jag fann den mycket tilltalande...
Visa äldre kommentarer »