Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Spider-Man


Efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel blir Peter Parker spindelmannen och tar upp kampen mot en hjärntvättande terapi-förening.


Originaltitel The Amazing Spider-Man
Alternativ titel Spiderman
Regissör EW Swackhamer
Manus Alvin Boretz
Genre Familjefilm, Action, Kriminalare, Äventyr, Fantasy, 70-tal
Skådespelare Nicholas Hammond, David White (I), Michael Pataki, Lisa Eilbacher, Hilly Hicks, Jeff Donnell, Bob Hastings, Thayer David, Dick Balduzzi, Barry Cutler, Ivor Francis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1020
Filmnummer 20236

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2014-08-20
The Funkadelic Spider-Man. Fulast animerade klättring jag har sett på film, och han rör sig som Spider-Manclowner man hyr in på barnkalas. När det inte bara är tröttsamt dåligt är det hur kul som helst. Shit, de har till och med jobbiga POV shots. (lol/10)
Levyn
2012-07-25
Urkass på ett bra sätt!
Noseman2005
2012-01-11
Fånigt och dåligt, men väldigt underhållande. Ett måste för alla (gamla) spindelmannen-fans!
DrJW
2011-08-06
Den hade de mest plattaste green screen jag sett, så platt att skådespelaren stack verkligen ut då han "klättrade" på väggarna. Spider Man´s spindelsinne är så synskt att den vet var skrurken håller till sig från flera meters avstånd, men den kan inte förutspå då ett par ninjor är bara bakom honom?! En film(som sen blev omgjord som en tv-serie) som man måste se innan man dör oavsett om man är ett fan eller ej.
Suverän
2011-06-20
Egentligen är den ju rent av dålig, men av nostalgiska skäl får den en 3:a. Detta var ju den Spindelmannen jag kände till som barn i slutet av 80-talet. Jag och mamma hyrde vhs:en på den numera nerlagda videobutiken Runes Video i Borås och med mitt då fyraåriga omdöme fann jag den mycket bra. Idag fick jag små, men starka flashbacks av slagsmålsscenerna med ninjorna och vissa av (de extremt fula) husklättrarscenerna. Underhållande!
EllaSpeed
2009-03-26
Med tanke på vad man kunde åstadkomma med "Star Wars - A new Hope", som kom ut samma år, så tycker man ju att de borde kunnat göra klättringsscenerna snyggare, to say the least. Den har en femma i mitt hjärta dock.
Defloration
2008-10-04
Faktiskt väldigt bra gjord. Rolig att kolla på och bättre än de nya filmerna.
Terran
2008-05-06
Bättre än dem nya...
ty_durden
2007-10-25
Coolt gjort för den tiden men går ju inte att kolla på nu... skrattretande!
federico033
2007-07-11
hehe mest fånig men det ni borde leta upp är den japanska spindelmannen! någon som vet om det går att få tag på den? sett ett par avsnitt och den är bara kult!!
Visa äldre kommentarer »