Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Spider-Man: Far From Home


Peter Parker och hans vänner åker på sommarsemester till Europa, men stöter på problem med en skurk känd som Mysterio.


Originaltitel Spider-Man: Far From Home
Alternativ titel Spider-Man: Homecoming 2
Regissör Jon Watts
Manus Chris McKenna, Erik Sommers
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Tom Holland (III), Samuel L Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei, Jon Favreau, Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori, Angourie Rice, Remy Hii, Martin Starr, J B Smoove, Jorge Lendeborg Jr, Cobie Smulders, Numan Acar, Zach Barack, Zoha Rahman, Yasmin Mwanza, Joshua Sinclair-Evans, Tyler Luke Cunningham, Sebastian Viveros, Toni Garrn, Peter Billingsley, Clare Dunne, Nicholas Gleaves, Claire Rushbrook, J K Simmons, Dawn Michelle King
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 762
Filmnummer 132455

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2022-09-26
Inget episkt mästerverk, men klart smårolig, underhållande och ganska snygg. En stabil mellanfilm som laddar för något större.
Nathalena
2022-07-25
Jag är inget stort fan av Holland och den nya spindelmannen men visst finns det några schyssta scener här och där.
karlmats
2021-08-02
Jon Watts gör det igen, Spindelmannen har aldrig varit någon av mina favoritsuperhjältar men nu har han banne mig snickrat ihop två filmer i rad som jag gillar. Tom Holland är en mer passande skådis till denna roll än vad både Maguire och Garfield var. Jag gillar att allt känns lite yngre och hippare den här iterationen av den klassiska karaktären. De är i high-school och det känns verkligen hela filmen igenom, framför allt gillar jag hur Parker här får balansera mellan sitt liv som tonåring och sitt liv som superhjälte. Det är modernt utan att bli woke, och framför allt tycker jag hans tafatta försök till att närma sig Zendayas MJ fungerar alldeles utmärkt. Gyllenhaal är ett välkommet nytillskott till serien och sköter sig utmärkt. Jag gillar hur mycket kretsar kring high tech och att man får åka runt i Europa ger lite variation till en genre som annars lätt kan kännas som en stor grå massa där filmer knappt kan särskiljas från varandra. Samtidigt löser man efterspelet till Avengers-filmerna på ett snyggt sätt. Jag blir förvånande underhållen, även i actionscenerna som i vanlig ordning är ordentliga spektakel. Far From Home är t.o.m. snäppet vassare än Homecoming och 3an är denna gång stark. Det ska bli roligt att se hur de följer upp det här.
Stan
2021-04-01
Rätt korkad och krystade skämt. Ungdomarna är charmiga
RichardEk
2021-01-01
Sevärd, med en lättare ton och mer humor än exempelvis Avengersfilmerna. Samuel Jackson levererar som vanligt, men Tom Holland har inte riktigt växt in i sin spindelkostym i mina ögon.
Gordyal
2020-12-31
Mycket trams blir det, och mycket fånig hitech-mindfuck. "Nya" Spindelmannen är inte riktigt min grej. (5+/15)
Körsbär
2020-09-02
Fräckheten ifrån första filmen är som bortblåst o en viss smula trovärdighet måste finnas.... nej detta blir för pajsigt för mig.
fridenpaden
2020-07-26
"Låt oss åka ut i världen på resa"-uppföljare/specialavsnitt av TV-serie är aldrig någon bra idé. Kravet att slänga in platstypiska scener blir för stort för manusförfattarna och påverkar oftast handlingen negativt. Annars tycker jag att filmen skärpte sig i andra halvan, dvs tvärtom vad jag brukar tycka om superhjältefilmer. Vanligtvis är det bara massor med meningslösa slagsmål och explosioner i tredje akten. De fanns förstås även här men plötsligt blev den geografiska platsen mindre viktig. MJ är söt men slår inte Dunst.
elibaaba
2020-07-06
Homecoming var charmig, den här är corny.
Bumbi78
2020-06-20
Tvära kast mot den allvarstyngda Avengers Endgame. Här är det glatt och barnsligt igen. Lite mättad på marvel om jag ska vara ärlig, men visst är det ett okej äventyr som åtm aldrig blir tråkigt.
Visa äldre kommentarer »