Spring Breakdown
Berättelsen kretsar runt tre kvinnor runt 30års-strecket som bryter mot det monotona i deras liv, genom att åka på semester på en av de öar som är populära för studenter att åka till på vårlovet.
Originaltitel | Spring Breakdown |
Regissör | Ryan Shiraki |
Manus | Ryan Shiraki |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Rachel Dratch, Amy Poehler, Parker Posey, Will Arnett, Missi Pyle, Sophie Monk, Rachel Hamilton, Amber Tamblyn, Jane Lynch, Seth Meyers, Jonathan Sadowski, Mae Whitman, Sarah Hagan, Justin Hartley, Mindy Sterling, Loretta Devine, Patrick Fabian |
Kommer nog inte komma ihåg den här filmen länge men den var helt okej så länge den varade.
Förvånansvärt mycket mer substans än generellt inom genren, även om mycket naturligtvis ändå är schablon och yta. Betygstvåan är t.o.m. stark.
Ganska blahaig film i sig men så många karismatiska skådisar i olika roller och en härlig charm som gör att det blir en trevlig tvåa ändå.
ända roliga var att de hade castat mae whitman, ann veal ifrån arrested development, och sarah hagan, millie ifrån freaks and geeks som nördvännerna.
Hur gärna jag än hade velat gilla den här filmen kan jag inte säga att jag gjorde det. Allt är rätt på pappret, jag fattar inte själv vad det var som inte stämde.
Med låga förväntningar och med Rachel Dratch och Amy Poehler i topform så blev den här helt ok, lite bättre än likande filmer.
Jag skäms....jag borde ha stängt av men trodde verkligen att Amy och Rachel hade mer att komma med.....det hade dom inte.
Rolig film. Hade inga förväntningar och skrattade gott.
Förvånande rolig!
Fruktansvärt dåligt. Ursch. Måste glömma.Nu