Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Spy


Den skrivbordsbundna CIA-agenten Susan Cooper trivs alldeles utmärkt med att tillbringa sitt arbetsliv med att ge sin ögonsten Bradley Fine instruktioner. Men när hon får se Fine gå in i en fälla och skjutas till döds av den bulgariske gangsterdottern Raina Boyanov kastas hennes värld omkull. Hon lyckas övertyga sin chef att skicka ut henne i fältet och reser till Paris i hopp om att lyckas sätta dit Boyanov och hennes affärspartner.


Originaltitel Spy
Regissör Paul Feig
Manus Paul Feig
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Melissa McCarthy, Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne, Miranda Hart, Allison Janney, Peter Serafinowicz, Morena Baccarin, Bobby Cannavale, Nargis Fakhri, Björn Gustafsson, Will Yun Lee, Richard Brake, Raad Rawi, Jessica Chaffin, Carlos Ponce, 50 Cent, Sergej Onopko, Mitch Silpa, Matt Devere, Iván Kamarás, Michael McDonald, Katie Dippold, Sam Richardson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1850
Filmnummer 112682

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av jotnan
Spy är Paul Feigs nyaste komedi om Susan, en kontors-spion vars största uppgift är att baka tårtor till sitt arbetslag, som helt plötsligt sätts ute i fält. Som komedi levererar den gång på g...   Läs mer »

Kommentarer


TimBuckley
2023-10-01
Finns en del att roas av i den här filmen som är som en hybrid mellan Austin Powers och Kingsman, dvs parodi på spiongenrefilmer. Humorn ligger i karaktärer som roar smått för ögonblicket genom hela filmen. Högst betyg i filmen får lite oväntat filmmusiken (den orkestrala) som dock hade förtjänat en långt bättre film. Tröttsamt minst sagt dock, oavsett filmgenre, att "starka kvinnor" ska behöva vara på bekostnad av "starka män", som i narrativet då idiotförklarar manliga karaktärer just och enbart för att de är just män. Kan en skriven kvinnlig karaktär vara hjälte, roligast och bäst i en film utan det tack? Ole dole doff mellan en roande 2:a (godkänt) och en generös 3:a (bra). Men allt som allt oavsett sevärd och ett helt ok nöje för stunden.
djonipony
2023-08-06
3.5. Allt är inte kul och vissa kapningar kunde gjorts, men på det hela bra underhållning, bra banter mellan karaktärerna, kul med Björn Gustafsson och kul att det tydligen är fler som tänker kattägare om folk med McCarthys utseende.
Nathalena
2022-07-29
Rolig faktiskt
Rai
2022-01-20
Riktig fjantig film, URK!!!
yrkeschaufföre
2018-03-20
Ja, det här faktiskt en bra agentfilm som är rolig åxå. Det är väldigt många skådespelare i den här som hamnat helt rätt och det hjälper upp filmen. Den funkar att se om!
ShenLong
2018-02-11
Förvånansvärt rolig
Gordyal
2017-12-31
Väldigt ojämn och alldeles för lång. Men det var länge sedan jag skrattade så mycket åt en film. (7/15)
tvamvarg
2017-09-22
Knappt över spy-betyg.
F-M-J
2017-06-07
Okej underhållning. Det är tillräckligt proffsigt för att ducka faktumet att filmen saknar originalitet.
arruba
2017-05-09
Riktigt skadad film med bisarra scener som får en att jubla. Klart sevärd.
Visa äldre kommentarer »