1.6
1.6
Spy Kids
Gregorio och Ingrid Cortez är två av de bästa spionerna världen någonsin har sett. Mästare på förklädnad och påhittiga som få. Deras uppdrag var att eliminera varandra, men istället blev de kära och gav sig ut på sitt mest krävande uppdrag, att bilda familj. Nio år efter att de dragit sig tillbaka måste de dock ut i tjänst igen, en elak skurk har fångat alla världens bästa spioner och transmogrifierat dem till bleka kopior av sig själva. Nu är Ingrid och Gregorio de nästa offren och två modiga personer måste rädda dem- deras egna barn.

Originaltitel | Spy Kids |
Regissör | Robert Rodriguez |
Manus | Robert Rodriguez |
Genre | Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal |
Skådespelare | Antonio Banderas, Danny Trejo, Tony Shalhoub, Robert Patrick, Teri Hatcher, Cheech Marin, Alan Cumming, Carla Gugino, Alexa PenaVega, Richard Linklater, Daryl Sabara, Mike Judge |
Småunderhållande, men lite väl förutsägbart och barnsligt.
Barnfilm som mest är löjlig, men det är väl meningen. Smått underhållande ändå.
Denna såg jag mycket när jag var liten. Nu i vuxen ålder känts den mer kult!
Den är ändå lite charmig. (5/10)
Jag hatar den inte, men den gav mig ingenting. Men det är ju en barnfilm, så jag får skylla mig själv som såg den.
Totalt värdelöst
När man var liten drömde man ju om att få se den här filmen. Men jag gjorde det aldrig. Nu när man såg den 15 år sedan kan jag väl inte påstå att den levde upp till mina förväntningar. Och att casta en av ungarna som en krullig semi-ginger? Hur tänkte de? :/ Mr T-1000, Banderollas och C Gugino är såklart sevärda, av olika anledningar, men det kan inte på något vis bära filmen.
Film som gör sig bra till barn, sett med min dotter som gillar dessa filmer mycket då barn ser film på ett annat sätt än vi vuxna, dom funkar om du vill se något lagom med ditt barn
underhållande
En rätt så underhållande film som först och främst riktar sig till barn. Rodriguez får hjälp av sina gamla beprövade kumpaner (Banderas, Marin, Trejo, Clooney) att försöka ro filmen i land. Tyvärr räcker det inte att slänga in ett gäng "stora" skådespelarnamn för att lyfta filmen. Barnskådespelarna är rätt så taffliga och cgi-sekvenserna var inte ens bra 2001.