Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

SS Operation Wolf Cub


SS Operation Wolf Cub är något av det märkligaste som någonsin gjorts. Den legendariske Joe Sarno har främst gjort sexfilmer i USA, men i slutet av 60-talet stod han bakom flera softcorefilmer i Sverige. Mest känd är Sarno för två svenska filmer från slutet av 70-talet, Kärleksön och Fäbodjäntan, två av de mest älskade porrkalkonerna någonsin. SS Operation Wolf Cub är är något så ovanligt som en svensk actionthriller på engelska. Och den här filmen är något att gå efter, vi ska vara jävligt glada att det inte finns så många fler!


Originaltitel Wolf Cubs
Regissör Joseph W Sarno
Manus Joseph W Sarno
Genre Thriller, 80-tal
Skådespelare Harry Reems, Inger Hedlund, Gunnar Ernblad, Elisabeth Fröling, Göran Löfgren
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 56
Filmnummer 16754

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-09-15
Det här var ju för sorgligt. Torr sk exploition som egentligen inte funkar nånstans, men ändå lyckas underhålla på något besynnerligt sätt. Vi får åtm några fulsnygga 80-talsbrudar.
andmoreagain
2021-01-01
Trodde det här skulle vara mycket sämre! Förutom Harry Reems, som de facto har talang, bjuds det på ett mycket dåligt men underhållande skådespeleri och filmen har en del knasiga klipp (inte värre än franska nya vågen). En stor besvikelse är att filmen ändå är rätt torr; ingen action, väldigt lite sex och inte så mycket sleaze eller exploitation.
Sangraal
2016-08-26
Väldigt dåligt. På gränsen till att det blir absurt. Fullkomligt talanglöst och framför allt pinsamt.
Gordyal
2014-07-11
Wow, liksom! Harry Reems är lika karismatisk som alltid, medan övriga i ensemblen håller Fäbodjäntan-klass (fast på skolengelska) - redan där förstår vi att detta är en måstefilm. När sedan den kvinnliga huvudpersonen har ett lagom bisarrt förhållande med en ung man (hon har varit hans surrogatmamma sedan han var liten, och sedan några år tillbaka även hans älskarinna) och dessa karaktärer spelas av en (numera) kommunalpolitiker och hennes son, så kan man inte bli annat än nöjd. Dessvärre blir det liksom inget av det hela, fast på sätt och vis är även det en av filmens "styrkor". (6/15)
DanielMott
2009-10-03
Jag är mållös efter att ha sett den ökände Joseph W. Sarnos kalkon som inte ens lyckats samla ihop fem röster på IMDb (där den går under fel titel och år - jag har valt att skriva ut den efter titelkortet). Den lilla handling som kan utrönas kretsar kring den mustaschprydde porrskådisen Harry Reems (känd från filmer som Deep Throat) som ex-legosoldat på farligt uppdrag hos ett nynazistiskt kommando i Dalarna. De övriga "skådespelarna" består av lokalbefolkningen, som har en förmåga att både låta och se fullständigt efterblivna ut. Kom tillbaka Fäbodjäntan, allt är förlåtet! Betyg: 1-
jämmerÅelände
2009-07-05
"Let's go to the herrgård!" HAHAHA
odis
2008-02-12
Härta at the herrgård är bäst!
sargad
2007-02-20
Sveriges ända "nazisploitation" kan inte få annat än en trea, trots att den inte förtjänar mer än en etta. Dessutom bjuds vi på både Reems och stora lass med skolengelska.
alexi
2006-08-21
Den ända egentliga höjdpunkten i filmen var den älskvärda repliken "If he shoots me your brains will also be all over the forest", hahahahahaha! I övrigt säger bara att detta måste vara en av de mest skrattretande och knäppaste filmer som gjorts i sveriges filmhistoria! Bara älskar sånt!!
ahlberg
2006-08-14
Jag har bara en sak att säga: Varför?
Visa äldre kommentarer »