Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

St. Vincent


En ung pojke vars föräldrar just skilt sig finner en osannolik vän och mentor i den människofientliga krigsveteranen som bor granne till familjen.


Originaltitel St. Vincent
Regissör Theodore Melfi
Manus Theodore Melfi
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Bill Murray, Naomi Watts, Ann Dowd, Reg E Cathey, Donna Mitchell, Deirdre O'Connell, Lenny Venito, Melissa McCarthy, Kimberly Quinn, Terrence Howard, Chris O'Dowd, Nate Corddry, Scott Adsit, Dario Barosso, Jaeden Martell, Ray Iannicelli
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 777
Filmnummer 109000

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2021-02-19
Murray är klockren som bitter suput med attityd problem, Tycker det mesta den snubb/gubben tar sig för blir oftast mörkt-bizzart-underhållande på samma gång. Men äkta legender behöver väl antagligen inte anstränga sig allt för mycket.
tvamvarg
2017-09-09
Noone does grumpy like ol Bill!
StureStenhög
2017-05-27
Det här hade man sannerligen sett förut, det känns som att den bara är ett steg ifrån att låta standardformeln rulla i överkant av bild filmen igenom. Lite känner jag därför att den här förtjänar att bli hatad, men tyvärr kan jag inte göra det. Hur fejkat allt än känns (slutet i synnerhet), så kan jag inte låta bli att tycka att det här är en trevlig rulle. Mycket är det ju Bill Murrays förtjänst. Jag är svag för den sortens karaktärer och den här sortens upplägg, och när Murray får fritt spelrum i en roll som denna, så kan det inte gärna bli dåligt. Naomi Watts är dock usel, eller så var den karaktären bara hopplös redan från början. En svag trea får det iaf bli. Jag gillade den medan jag såg den, men kände mig smutsig efteråt
abnormal
2017-05-10
Sevärd feelgood-film med hög mysfaktor.

2017-03-10
Älskar denna film. Murray är fantastisk. Får mig att både grina och skratta. Fin, fin film!
Brouhaha
2016-11-19
Ja killar, vad ska man säga? Inte bara är det gamle Billy M's bästa prestation någonsin, det är också den bästa filmen han någonsin varit med i. Han levererar verkligen. Tyvärr är det dessvärre också Naomi Watts sämsta prestation och den sämsta filmen hon varit med i. Men jag hatade inte ungen, vilket är ovanligt, så man får nog ändå säga att det är en bra film. Och slutet, grabbar. Slutet. När den smöriga musiken går igång och han håller sitt tal... Jag grät bäckar.
wasteoftime
2016-11-16
Det är mycket här, som får mig att undra. Visst, det är väl ett fint budskap, att man inte ska döma folk efter hur det ser ut på ytan. Men varför ska pappan som varit frånvarande hela filmen, och tagit reda på saker och ting om Vincent, sitta där och le mot honom? Och pengarna Vincent stjäl av Oliver nämns inte ens. Det är så många mixande signaler. Och vad fasen gör Naomi Watts där mitt i allt som en lättklädd gravid rysk prostituerad? Njae. Förstå mig rätt, det är inte dåligt, det bara är så konstigt, och inte så bra, som det vill ge sken av, om man tittar lite under ytan, som filmen ber en att göra, så är det inte sådär bra som det verkar, heller. En intressant sak är ju att Melissa McCarthy faktiskt visar att hon kan skådespela, även om hon väljer att skrika mestadels av tiden vanligtvis. 0,0 på SH-skalan.
Kaneltompa
2016-10-31
Hade förväntat mig en komedi och visst ett par scener med Melissa McCarthy var lite småroliga. Kan dock beskrivs mer som ett väldigt lättsamt drama där det aldrig blir någon större konflikt för att driva storyn. Håller i hög grad med Gordyal. Filmen är väldigt sötsliskig och mår lite dåligt när den glada musiken nästan försöker skrika till mig: "Titta, titta vad fint detta är!"
mephisto
2016-10-29
Bra! Nära Gran Torino i story och upplägg. Gran Torino är en full femma.
Gordyal
2016-10-16
Bill Murray är bra, och filmen bjuder på en knapp handfull småskratt. Resten är slätstrukna klichéer fantasilöst staplade enligt mall 1A. Lägg sedan till en otroligt felcastad Naomi Watts som enerverande comic sidekick med pinsamt kass rysk brytning, och ett slut så sirapsdrypande att till och med den mest hugade smörfilmsnörden torde kräkas lite i munnen. Murrays skådespel och ett par roliga scener omöjliggör den bettygsetta denna skitfilm egentligen förtjänar. (4+/15)
Visa äldre kommentarer »