Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Star Trek


När romulanen Nero kommer från framtiden för att hämnas mot Federationen måste rivalerna Kirk och Spock samarbeta för att hindra honom från att ödelägga deras tillvaro.


Originaltitel Star Trek
Regissör JJ Abrams
Manus Roberto Orci, Alex Kurtzman
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Ben Cross, Winona Ryder, Chris Hemsworth, Jennifer Morrison, Rachel Nichols, Clifton Collins Jr, Tony Elias, Jimmy Bennett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7631

Recensioner

Skapad 2012-09-24 av Mihon86
More Trek to the Poeple! Star Trek, till att börja med så är jag inget stort Star Trek fan men jag har väl sett några av filmerna och de senaste serierna. Allt som jag förstår så är Star Tre...   Läs mer »

Skapad 2009-05-17 av Rollywood
På 60-talet kom världens hittills kanske mest välskända sciencefiction-TV-serie Star Trek. Historien om Kapten James T. Kirk och hans besättning ombord på rymdskeppet Enterprise blev känd över...   Läs mer »

Skapad 2009-05-15 av mrKlister
En ny Star Trek-film med en lovande trailer! Som fan av många föregående filmer och inte minst The Original Series- och Next Generation-TV-serierna sprang jag givetvis till biografen. Tyvärr blev ...   Läs mer »

Skapad 2009-05-07 av Sarlac
Star Trek är en prolog till TV-serien och berättar hur alla i besättningen i skeppet Enterprise kom att hamna just där. Vi får dock främst följa James Kirk och Spock då deras relation är mer ...   Läs mer »

Kommentarer

Rai
2017-12-18
Nä, tyvärr har aldrig var förtjust i Star Trek- filmerna eller serierna, undantag: Star trek- voyager, som jag faktiskt tycker är riktigt bra...
Filmfantast86
2017-10-18
kass
Rele
2017-02-22
En film med spänning och rymdkrig. Jag måste ändra betyget till en trea.
schramm
2016-10-03
Börjar lite hattigt med stora tidshopp och rörig story sen, höhö, sen blir det maximalt med dumheter. Tidsresor, alternativa universum, laser, jyyyymden och pang-pang. Skönt att se att b-filmer numera är klassat som blockbusters. Annat var det på min tid... då skulle ni varit med ungdomar!
myslas
2016-07-23
Inte riktigt lika uselt som jag mindes det men verkligen inte bra. Man blir trött på lens flares, explosioner och skak-kamera efter en minut.
BrutusBeefcake
2016-07-14
Tråkig skurk och lite väl mycket pang pang, men härligt med science fiction och rymdäventyr så det är jäklig onödigt att klaga. Jag friar hellre än fäller när det gäller Sci-fi. (8-/15)
Brouhaha
2016-01-15
Det här var min första kontakt med Star Trek-universumet. Det enda jag visste om det var att Patrick Stewart brukade säga "Make it so", så det var givetvis någonting jag saknade i den här filmen. Men annars, jäklar, riktigt flösigt! Karl Urban är ju givetvis den bästa skådisen i filmen, men Spock ändå, jäklar vilken bra karaktär. Lätt att förstå att Star Trek är såpass populärt som det är.
Rundeep
2015-09-04
Hade det inte varit för att den här kan ses som en underhållande prequel till Star trek - Into darkness så hade jag antagligen satt en tvåa på den, då han går ifrån och medvetet "skruvar till" en del av de saker som folk tyckte allra mest om i original-serien...
Robodan
2015-07-23
Nej. Jag tror man måste vara ett stort fan för att tycka det här är något speciellt.
LTT86
2015-04-25
En sak vill jag att alla ska förstår, jag såg endast på den här filmen bara för att nån ville att jag skulle ge den en chans. Jag gav den en chans och tyckte inte om den. Och jag kommer förmodligen att få skit för att säga det här, men jag tycker att Jupiter Ascending är bättre. Oavsett hur dålig och hur krånglig story var, så hade jag åtminstone viljan att försöka förstår story och fick några roliga stunder, men här så brydde jag mej helt enkelt inte. Hade noll intressent och ingen lust att ens försöka. Brydde mej inte om story (om det ens var nån), skurken var ointressant, hatade karaktärerna och effekterna var inte imponerade. Och jag kommer aldrig mera att se nånting med Star Trek igen! NÅGONSIN!!!!!!!