billiga elavtal

billiga elavtal
3.5

Blodsband

Den explosiva och våldsamma unga brottslingen Eric möter sin överman när han förflyttas från ungdomsanstalten till det fängelse där hans far suttit större delen av hans uppväxt. Allteftersom Eric lyckas alliera sig med nyfunna vänner innanför fängelsemurarna börjar han ifrågasätta sitt eget raseri, men vid det laget är redan krafter bortom hans kontroll satta i rörelse.

Originaltitel Starred Up
Regissör David Mackenzie
Manus Jonathan Asser
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Ben Mendelsohn, Rupert Friend, Peter Ferdinando, Sam Spruell, Mark Asante, Sian Breckin, David Ajala, Ashley Chin, Anthony Welsh, Jack O'Connell, David Avery, Gershwyn Eustache Jnr, Raphael Sowole, Gilly Gilchrist, Tommy McDonnell, Darren Hart

Skapad 2019-12-17 av HillMove
Filmen Blodsband är närmast att rubricera som en dokumentärfilm på grund av den realistiska och grymma skildringen av hur det är att vara fängslad och försöka skapa sig ett liv inom murarna. ...   Läs mer »

Rele
2020-02-07
En väl gjord fängelsefilm. En gripande story bra regi och flera duktiga skådespelare resulterar en fyra av mig.
ostlundtheo
2017-01-27
Den har sannerligen någonting, men det saknas så mycket och ibland blir det även för mycket. Tyckte filmen var mycket bra fram till slutet där den spårar för mycket. Dock trevligt med ett kärt återseende av Jack O'Conell från This is England. Han imponerar. En svag trea får den.
Christofer
2016-10-02
Ganska händelsefattig om man tar ett steg tillbaka och tittar bortom allt våldet. Mendelsohn levererar dock som vanligt. Övriga dugligt men inte så mycket mer än så.
wasteoftime
2016-09-27
Oväntat platt och uddlös. Själva återspeglingen, är väl så vitt jag vet, rätt bra, men jag känner liksom ingenting, för någon, egentligen. Och ja, jag förstår att det finns galna människor där ute, men många av personernas handlande känns inte realistiska, om de så är det, är en annan sak, men det är inte så det känns. Det känns mest oengagerande. Men dåligt, nja, inte det heller, en typisk 0,0:a på SH-skalan. Så nära bra det kan komma, utan att vara det.
Tatty
2016-06-07
Tyckte filmen var lite seg först men sen började den bli spännande. Fast filmen är inte min smak så var den faktiskt okej. Slutet kändes bara så starkt efter hela filmen.
Qhunden
2016-03-31
Mörk och sorglig, men ändå varm bakom lagren av stål. Satt inte klistrad alla stunder direkt men det är otroligt välspelat och regin visar på fingertoppskänsla. Väldigt bra slut. Lämnade mig med en känsla av ödmjukhet och eftertexterna hann nästan rulla klart.
Gordyal
2015-11-15
Oj, vilken arg film! Massor med svärta, massor med smärta, men även en hel del värme. Intressant hela vägen, men som "underhållning" saknas det där lilla extra (vad nu det kan vara). (9/15)
divaad
2015-09-22
Vilken käftsmäll!

2015-09-20
Har lite svårt att uppskatta brittisk realism rent allmänt på film. Det brukar på många sätt vara bra och välspelat. Så även här. Men för egen del med ett något haltande underhållningsvärde. 5/10
fridenpaden
2015-08-23
Blev verkligen engagerad i karaktärerna. Bra skådespelare. Medryckande.