Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Starsky & Hutch


David Starsky är Bay Citys mest nitiske snut. En paragrafryttare som går alla på nerverna. Kollegan Ken "Hutch" Hutchison är hans raka motsats - en charmig slarver, som tar det mesta med en klackspark. I hopp om att få ordning på de båda gör deras chef dem till partners. Den omaka duons första uppdrag blir att utreda ett mord. Med hjälp av den coole tjallaren Huggy Bear är de snart en av stans storfräsare på spåren. Han har sitt livs kokainaffär på gång och tänker inte låta två snutar stå i vägen.


Originaltitel Starsky & Hutch
Regissör Todd Phillips
Manus Todd Phillips, Scot Armstrong, John O\'Brien (IV)
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn, Juliette Lewis, Jason Bateman, Amy Smart, Carmen Electra, Will Ferrell, George Cheung, Chris Penn, Jeffrey Lorenzo, Molly Sims, Patton Oswalt, Har Mar Superstar, Brande Roderick, Matt Walsh, Terry Crews
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13630
Filmnummer 19377

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av weng-weng
Kanske är det bra att som jag inte ha någon större relation till teveserien Starsky & Hutch som den här filmen bygger på. Istället för att leta efter hintar och nickningar till originalet eller...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av Finnfan
Starsky & Hutch handlar om två stycken poliser, mycket bra spelade av Ben Stiller och Owen Wilson. Andra medverkande i filmen är VInce Vaughn, Snoop Dogg och Carmen Electra. Filmen utspelar sig und...   Läs mer »

Kommentarer2017-07-18
Den ultimate underholdningen.
karlmats
2015-05-17
Stiller och Wilson kör sin grej återigen och det börjar kännas lite hemtrevligt vid det här laget. Tyvärr blir det aldrig tokroligt utan det puttrar på med ganska roliga skämt blandat med lite mindre roliga skämt. En väldigt jämn nivå får man ändå lov att säga, dock behöver en komedi betydligt många fler toppar för att en 3a ska bli aktuellt. Kul med sån bredd i casten också, många kändisar som dyker upp.
Taandborste
2014-12-14
Tam amerikansk komedi.
Krille80
2014-11-04
Man ska nog inte gå in med förväntningen att denna film ska vara världens komedi när man ska se den. Den är liksom en blanding av komedi och bara ren hyllning till den tiden då den utspelar sig. Roliga karraktärer och lite små fyndiga skämt. Men om man nu avskyr Stiller och Wilson så kan man ju alltid vila ögonen på Carmen Electra.
Tatty
2014-04-17
Riktig bra, rolig och galen film. Owen Wilson och Ben Stiller gör rollerna jätte bra och de är så sköna.
Larsson4
2014-01-28
Njaaaee.. lite småkul och några roliga scener men annars inte så mycket att ha. Inget som jag kommer komma ihåg om en månad.
kloakula
2013-08-26
Borde egentligen inte betygsätta filmen eftersom jag inte sett hela nyligen, bara slutet nu på TV 4 idag (sett den för flera år sedan). Men ska det ens vara roligt? Fy fan vilka usla skämt, ja det är rentav tragiskt
mikaelsvensson
2013-08-17
Filmen har varken höga toppar eller djupa dalar, handlingen flyter på utan problem. Det finns en skön stil som genomsyrar hela filmen och alla skådespelare gör sitt jobb, men inte mer än så. Svag trea.
Gordyal
2013-06-12
Charmigt lättsamt och småkul i sina bästa stunder, tröttsamt och enerverande i sina sämsta. (6-/15)
PeterTheW
2013-06-03
Jodå. Småcharmigt.
Visa äldre kommentarer »