2.3
2.3
Stealing Harvard - Dyra löften
John har allt. Han har ett bra jobb, han är fölovad med den vackra Elaine och de har precis betalat handpenning på sitt drömhus. Idyllen slås i spillror när hans syster visar honom ett gammalt videoband där han lovar att betala sin systerdotters skolavgift. Plötsligt befinner sig John i en stressad situation där han är i desperat behov av snabba pengar. Hans psykopatiske vän Duff har ett dåligt inflytande på honom och plötsligt befinner de sig på andra sidan lagen. För att hålla sitt löfte krävs det drastiska åtgärder, men ingenting går som planerat.

Originaltitel | Stealing Harvard |
Regissör | Bruce McCulloch |
Manus | Peter Tolan |
Genre | Komedi, Kriminalare, 2000-tal |
Skådespelare | Leslie Mann, Jason Lee, John C McGinley, Dennis Farina, Chris Penn, Tom Green (III), Megan Mullally, Tammy Blanchard, Richard Jenkins, Seymour Cassel |
Sanslöst skruvad komedi med humor-geniet Tom Green! Man vet att det kommer levereras briljant wacky%) underhållning när den helgalna karln är med.#)
Med tanke på de skådespelare som ingår i denna filmen hade jag förberett mig på att detta skulle bli en fantastiskt underhållande och framförallt rolig upplevelse. Detta fick man snabbt tänka om men därmed inte sagt att man inte skrattar här och där. Filmen kunde bara ha varit så mycket mer och framförallt så mycket roligare.
Svag trea, Tom Green är trots allt rätt rolig. Men man vill dock aldrig se den igen.
En stark tvåa tack vare Green, Lee och Mann men historien är ganska tråkig och det drar ner.
sköningfilm! jason lee är riktigt bra
rolig o underhållande
Jag vill stoppa upp en abborre i Jason Lees näsa.
Jävligt kul film. Tom Green gör mig glad.
sepe
15 minuters obligatorisk mcginley